Család

Csak leugrott a zöldségeshez: egy feleséggel tért vissza

Elmondása szerint jelenős sokkhatás alá került az indiai asszony, aki leküldte a fiát a zöldségeshez, majd a fiú a rövid vásárlásból egy újdonsült feleséggel tért vissza.
Az anyós sokkot kapott a titkos indiai esküvőtől

A neve elhallgatását kérő indiai asszony Ghaziabad városából az újságíróknak elmondta, a fiát nem rég leküldte a zöldségeshez, ám a fiú a szükséges bevásárolni valók helyett egy ismeretlen nővel az oldalán ment haza, akiről azt állította, hogy a felesége. A idős nő elmondása szerint a jelenettől sokkot kapott, és máig képtelen elfogadni fia házasságát.

Mint kiderült, a pár hónapokkal ezelőtt, titokban házasodott össze, és a menyasszony eddig egyedül élt, egy albérletben Delhiben. A vőlegény már korábban szerette volna bemutatni édesanyjának választottját, ám a koronavírus és a karanténszabályok keresztülhúzták a pár számításait. Ugyanis a menyasszony az esküvő után egy rövid kiruccanásba Delhibe utazott, majd végül a városban ragadt.

Miután a „mama” nem engedte a fiatalokat a fiú otthonában maradni, a fiatal pár kénytelen volt visszamenni a Delhiben bérelt lakásba átmenetileg, ahol várják, míg egy alkalmasabb helyet keresnek, hogy a hirtelen anyóssá és örömanyává lett asszony haragja elszálljon.

(via)

Még több különös család, és formabontó esküvő az nlc.-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top