Család

A 110 éves üknagymama az ajándéknak kapott melegítőnek örült a legjobban anyák napján

Az ausztrál Mabel Crosby 110 éves, sok a gyereke, az unokája és a dédunokája, az idei anyák napját mégis visszafogottan ünnepelte.

Az ausztrál Mabel Crosby – aki mellesleg a kontinens legidősebb élő lakosa – megélt már két világháborút, túl van gazdasági válságokon, így azt lehet mondani, hogy a koronavírus-járvány miatti karantén már igazán meg se kottyan neki – írja az au.lifestyle. Bár a négyből három gyereke – a legfiatalabb 78 éves – még mindig életben van, és van 10 unokája, 20 dédunokája és 8 ükonokája is, az idei anyák napján kénytelen volt visszafogottan ünnepelni, mivel a legveszélyeztetettebbek közé tartozik.

110 éves ausztrál nagymama

Mabel, a 110 éves ausztrál üknagymama a karanténban sem vesztette el az életkedvét

Mabel jelenleg egy Queenslandben található otthonban izolálta el magát, de azért nem volt teljesen egyedül: az egyik lánya vele volt anyák napján, és rengeteg ajándékkal halmozták el a családtagjai. Ebben a korban az ember igényei már igencsak szerények, így arra a kérdésre, hogy melyik anyák napi ajándéknak örült a legjobban, Mabel gondolkodás nélkül a melegítőt választotta.

Hogyan élik meg az ausztrálok a karantént?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top