Ilyen menő apuka Jamie Dornan, a Szürke ötven árnyalatának főszereplője – fotók

Gloria | 2020. Május 12.
Három kislány büszke apukája Jamie Dornan, akit a Szürke ötven árnyalata filmek tettek híressé. A gyerekek ki is használják, hogy apu a koronavírus miatt nem forgat, és ha kell, akkor lánynak öltöztetik, vagy legót szereltetnek vele.

Jamie Dornan nagyon szeretne szabadulni a Szürke ötven árnyalatától, így hát mi sem fogjuk sokszor felhánytorgatni a cikkben, a pongyola világ egyik legismertebb könyvét és az abból készült filmet. Csak párszor.

A harmincnyolc éves színész, mint olyan sokan mások, karanténban él a családjával a koronavírus miatt. Bár sokat nem beszél a famíliájáról, azért néhány információt tudni lehet róluk. Például azt, hogy Dornan 2012-ben két év után jegyezte el az angol énekes-színésznőt, Amelia Warnert. Kapcsolatukból három gyermek született:  Dulcie hatéves, Elva négyéves és a legkisebb gyermekük, akinek a nevét még nem hozták nyilvánosságra, tavaly jött a világra. Amelia viszonylag aktív az Instagramon, így arról, hogy a pár harmadik lánya is megszületett ott értesülhettek a színész rajongói.

Jamie Dornan és Amelia Warner (fotó: Profimedia)

Jamie Dornan pedig igazi lányos apa, aki nem tud nemet mondani a gyerekei kéréseire. Amikor Ellen DeGeneres vendége volt 2019-ben, a műsorban bemutatott egy fotót, amelyen az látható, hogy tigrisnek öltözve ugrál egyik lánya születésnapján. Azt is egy tévéműsorban mondta el, hogy szeretne több időt tölteni a három lányával, mivel a Szürke ötven árnyalatának forgatásai miatt, nem tudott eleget otthon lenni a gyerekekkel. “Akkoriban én voltam a megengedő apuka, de a jövőben biztosa, szigorúbb leszek”- magyarázta Dornan a brit ITV egyik adásában. Hát, elnézve a friss fotókat, ez nem igazán jött neki össze, és három kislánya továbbra is uralja a házat…

Történt ugyanis, hogy Jamie Dornan a karantén közepén, áprilisban regisztrált végre az Instagramra. Ide pedig időről időre feltölti azokat a fotókat, amelyek arról árulkodik, hogy nem tud nemet mondani a gyerekei kéréseinek. Itt van például a legfrissebb. Az egyik lánya öltöztette fel aznap a színészt, akinek a Jenny nevet adták, és persze kapott kék hajat is.

De kiderül az Instáról az is, hogy az egyik kislány szülinapja mostanában volt, ahol apukának akrobata mutatványokat is kellett végezni a Twister segítségével.

Videón pedig azt mutatta be, mennyire vagányan tud leparkolni a lányai pótkerekes bringájával.

És végül a személyes kedvencünk, amikor a színész minden apu gondolatait közvetíti. Történt, hogy az egyik kislányának egy legó buszt rendeltek, amit ezernyi apró darabból apukának kellett összerakni. “És te még azt gondoltad, hogy Rómát tartott sok időbe felépíteni…”– írta a fotóhoz. 

Valami olyasmi volt a Szürke ötven árnyalatának vége, hogy a pasi egy csodálatos házba költözött az imádott nővel, és két gyereket neveltek együtt. Nos, Jamie Dornan is az imádott nőjével él együtt egy valószínűleg csodás házban, és három cserfes kislányát nevelnek együtt. S, hogy lesz e több gyermekük? Erről úgy nyilatkozott korábban, hogy csak a feleségén múlik. Ő egyébként forgatások ide, vagy oda, egyetlen lánya születését sem hagyta ki.  Úgy fogalmazott, hogy azzal a ténnyel nem tudna élni, ha nem lett volna jelen a gyerekei születésénél. 

A színész több elkészült filmjének premierjébe is beleszólt a koronavírus. Az egyik ilyen a májusi bemutatóra szánt Endings, Beginnings, ez végül az Amazonon lett elérhető online. De áprilisi premiere lett volna a Trollok a világ körül  animációs mozinak, amelyben Dornan kölcsönzi a hangját az egyik szereplőnek. Ez is elmaradt tavasszal. Ám, ha róla van szó, mi még mindig a Hajsza sorozatot ajánljuk (szigorúan felnőtteknek).

Cukik, viccesek! #celebbabák!

Exit mobile version