Sztárok

35 éves lett Jamie Dornan, aki több, mint A szürke 50 árnyalata

Volt híres barátnője, modellként kezdte, van egy piszok jó sorozata, amit alig ismernek, és két gyermek édesapja. Röviden ez Jamie Dornan élete, aki több, mint a fickó A szürke ötven árnyalatából.

Május 1-jén pezsgőzhet Jamie Dornan, aki a 35. születésnapját ünnepli. Dornan nagyon szeretné már letudni A szürke ötven árnyalata mozikat, a nézők mondjuk kevésbé. A kérdés már csak az, hogy a rém egyszerű könyvekből készült filmeken kívül mégis mi érdekli az embereket, ha Jamie Dornanről van szó. Szóval segítségül hívtuk jó barátunkat a Google-t és megnéztük, hogy mire kíváncsiak a magyarok a színésszel kapcsolatban.

Ezt írjátok be Jamie Dornan neve mögé a keresőbe, és íme a válaszok!

Ki Jamie Dornan felesége?

35 éves lett Jamie Dornan, aki több, mint a Szürke 50 árnyalata

A feleség előtt beszéljünk egy híres barátnőről. Dornan ugyanis 2003 és 2005 között Keira Knightley pasija volt. A színész 2013 tavaszán vette feleségül Amelia Warner énekesnőt, aki korábban Colin Farrell barátnője volt. Pár hónappal később bejelentették, hogy gyermekük lesz. Amelia 2013. novemberében adott életet kislányuknak, aki a Dulcie Dornan nevet kapta. 2016-ban megszületett a házaspár második gyermeke. 

Jamie Dornan Budapesten

Idén év elején érkezett Budapestre Dornan, aki itt nézte meg először a Szürke ötven árnyalata folytatását is. A színész Skarlát Willt játssza az új Robin Hood moziban. Ő  nem énekelgetett az egyik budai étteremben, mint Jamie Foxx. De egy szelfit tudunk mutatni, ami Budapesten készült. Ezen Dornan és Tim Minchin ausztrál komikus látható, amikor nálunk forgattak. Illetve innen gratulálunk a magyar anyukának, akinek sikerült rávennie egy közös fotóra Dornant.

This man is extremely lovely. In case you were wondering.

Tim Minchin (@timminchin) által megosztott bejegyzés,

Jamie Dornan filmek

Sokan mondják, hogy Dornan milyen csodás volt az Egyszer volt, hol nem volt sorozatban. Mondjuk összesen, talán 6 epizódban szerepelt, mint a vadász, szóval mi egy másik sorozat ajánlunk.  A Hajsza három évad után búcsúzott a nézőktől, nagyon sötét, nagyon izgalmas, nagyon nyomasztó BBC krimiről van szó, amit tényleg csak 18 éven felüliek nézzenek meg.

Képek Jamie Dornanről

Rengetegen keresnek képeket a színészről. Összegyűjtöttek néhányat.

Jamie Dornan, a modell:

Jamie Dornan A szürke ötven árnyalata harmadik részének forgatásán:

Ha ennyi nem volt elég…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top