Család

A bakonyszentlászlói focicsapat 2/3-át egyetlen család alkotja

Nyáriék nélkül megállna Bakonyszentlászló futballélete: négy testvér mellett három unokatestvérük is a csapat állandó kezdőkeretének tagja.

Bakonyszentlászlón a foci családi ügy. Nyári Dani, Nyári Olivér, Nyári Ákos és Nyári Bence mellett három unokatestvérük is a Bakonyszentlászló KSE lelkes focicsapatának tagja, édesanyjuk pedig nagy rajongójuk, amiről így nyilatkozott a Blikknek:

„Édesapjuk is játszott Pápateszéren, egyértelmű volt, hogy mind a négy fiam rúgja majd a bőrt itt Bakonyszentlászlón. Szurkoló is vagyok: sokszor vasárnap délelőtt játszanak, ilyenkor hamarabb felteszem reggel a levest, a rántott csirkemellnek valót előkészítem, hogy a második félidőre kiérjek. Unokatestvéreik is a csapat tagjai: három nővérem egy-egy gyermeke, Hanich Áron, Szattelmayer Norbert és Jakab Péter. Hét rokon harcol a győzelemért”.

Bakonyszentlászló KSE

Bakonyszentlászló csapatát nagyrészt a Nyári család és rokonsága adja (fotó: Bakonyszentlászló KSE Facebook oldala)

A harmadosztályú focicsapatban Nyáriék kitüntetett szerepét jól jelzi, hogy legutóbbi meccsükön 3:0-ás győzelmet arattak, és minden gólt a család tagjai szereztek. Hosszú távú céljuk, hogy egyszer egy olyan meccsre is sor kerüljön, ahol mind a négy testvér gólt szerezhet.

Egy kis testmozgás a karantén után? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top