Család

Egy texasi pár házasodni akart, kicselezték a koronavírust

Bri és Lindsey mindenképp össze akartak házasodni, de nem törődtek bele, hogy csak kis esküvőjük lehet.

Két éve találkozott egymással Bri és Lindsey, a két lány rögtön egymásba szeretett és úgy döntöttek összeházasodnak. A texasi Austinban éltek és ahogy durvult Amerikában a koronavírus-járvány, úgy vált egyre kétségesebbé az esküvő. Végül úgy tűnt, mindössze tíz embert hívhatnak, sok szerettük lemarad a nagy napról.

Két lány egy autó tetején.

Egy autósmozi esküvői helyszínnek sem utolsó (illusztráció: pexels.com)

Aztán eszükbe jutott egy másik lehetőség, ezért áttervezték az esküvőt és megtalálták az ideális helyszínt: a texasi Buda városának autósmoziját. Oda 90 autó befér, a párnak pedig 85 autónyi vendége volt. A lányok mindent maguk csináltak, a hajukat, a körmeiket és a menyasszonyi ruhához cowboycsizmát vettek fel – mégiscsak Texasban járunk.

Mikor a fiatalok kimondták az igent, a vendégek dudáltak és villogtattak az autójuk reflektorával. Lindsey el volt ragadtatva a hozzátartozói feldíszített kocsijaitól, de sajnálkozott, hogy senkit nem ölelhetett meg. Meg is fogadta, hogy a járvány végén akkora ölelésben részesíti szüleit, amekkorát még nem látott a világ. (VIA)

Esküvők, karantén idején:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top