Család

Bíróság elé ráncigálná a Google Mapset egy indiai férfi a házassági gondjaiért

A férfinak elege lett abból, hogy a felesége folyton számon kéri rajta az útvonalait a Google Maps segítségével.

Az indiai médiában nagy port kavart a hír, hogy egy férfi a Google Mapset okolja amiatt, hogy sokat veszekedik a feleségével, és tervei szerint meg sem állna a bíróságig. A férfinak konkrétan a Google Maps Your Timeline funkciójával van problémája, ami pontosan végigmutatja, merre mozgott, amíg távol volt otthonról, lehetőséget adva a feleségének, hogy kikérdezze őt – írta meg az odditycentral.

Indiai férfi

Indiai férfimodell. Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

A 49 éves R. Chandrasekharnak azzal is komoly baja van, hogy az app olyan helyeket is bejelöl az általa meglátogatottak között, ahol ő állítása szerint sosem állt meg, és az ezek miatti magyarázkodás rendszeresen visz feszültséget a házaséletébe.

„A feleségem folyton nyomoz, folyton ezen agyal, ami hatással van rá és természetesen az egész családra”.

Az elkeseredett férfi múlt csütörtökön a rendőrségre ment, hogy panaszt nyújtson be az őt lebuktató Google Maps-szel szemben, amiért azok ilyen kellemetlen helyzetbe sodorták a kapcsolatát, és szeretne kártérítést kapni a kényelmetlenségekért. A rendőrségnek még meg kell tennie a szükséges lépéseket, de egy szakértő szerint valószínűsíthetően házassági terápiát javasolnak majd a házaspárnak. A Google-nél valószínűleg nem izgulnak túlságosan a férfi esete miatt.

A Google Mapsnek bőven vannak ám pozitívumai is:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top