Család

„Apuci pici ribanca” felirattal árul babaruhát az Amazon

A vásárlók már jelezték, hogy botrányos minta került a babaruhára.

A „Daddy’s Little Slut”, azaz „apuci pici ribanca” felirat olvasható azon a babaruhán, amelyet egyelőre meg lehet vásárolni az Amazon weboldalán. A felhasználók a Twitteren háborodtak fel, hogy ilyen felirattal hogyan kerülhetett be a webáruház készletébe egy ruhadarab, pláne kisgyerekeknek. Az egyik hozzászóló szerint automatikusan ki kellene hívni a családsegítőket azokhoz a szülőkhöz, akik ilyen ruhát vesznek a babájuknak.

baba, bantalmazas, foto

Botrányos babaruhát dobtak piacra (Fotó: iStock)

A szlogen egyébként már novemberben is felkerült egy nagyobb gyerekeknek való pólóra. Akkor is a Twitteren indultak el a botrány hullámai, és az Amazon nyolc órán belül le is vette a honlapjáról a ruhadarabot. Ezúttal is petíció indult, hogy tüntessék el a készletről a babaruhát, és az Amazon nyilván le is fogja venni a kínálatból. Arra viszont a Mirror érdeklődésére sem adtak választ, hogyan kerülhetett fel újra a honlapjukra a korábbihoz hasonló, ízléstelen szöveggel ellátott ruhadarab.

Botrányos ruhák:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top