Család

Egy felhőben látta viszont elpusztult kutyáját

Nehezen dolgozzuk fel a szeretteink halálát, és ez akkor is igaz, ha „csak” egy házikedvencről van szó. Olykor mindenütt ott látjuk őt, akár egy felhőben is. Lucy azonban lefotózta a „látomását”

Lucy Ledgeway családi kutyája, a 14 éves Sunny június huszadikán távozott a kutyamásvilágba, a gazdája pedig azt kívánta, bárcsak küldene a kutyus valami jelet, amivel jelezné, hogy jó helyre került. Ekkor történt meg, hogy a 19 éves york-i lány egyszer csak megpillantotta Sunny arcát az égen egy felhőben, és volt olyan gyors, hogy le is fényképezze azt, amit megpillantott.

A felhős látomás mindössze néhány órával Sunny halála után történt, és a Lucy által a Twitterre kitett fotó óriási kört futott, több mint százezer lájkot beszerezve. Az emberek imádták az égi jelet küldő kutyát, és többen maguk is arról számoltak be, hogy maguk is láttak már hasonlót, sőt, képeket is küldtek erről.  A boredpanda-n megjelent cikkben rengeteg felhőben megjelenő kutyaformát láthatunk. Ezek után ne higgyünk a másvilágban?

További aranyos kutyás történeteink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top