Család
Szponzorált tartalom

Beach-ételek és holdfényes vacsorák (x)

Budapest északi határában, a Pilis festői környezetében immár negyedik éve egy többmilliárdos beruházással hívták életre a hazai strandélet legizgalmasabb vízpartját, a Budapest tengerpartjaként elhíresült Lupa Beach-et és Öböl Strandot. A Lupa egy új minőséget hozott a nyári vízparti időtöltés terén a családoknak, a vízi- és beach sportot kedvelőknek, a baráti társaságoknak és mindazoknak, akik a nyarat egy karibi hangulatú, fehérhomokos vízparton képzelik el. A tó türkizkék vizével és a pálmafás part éttermeivel, koktélbárjaival csalogatja a látogatókat.

Az elmúlt hónapokban már bizonyára sokatoknak nagyon hiányoztak az éttermek és bárok, a teraszozások és nagy barátkozások egy koktél vagy fröccs mellett. Most, hogy már adott a lehetőség és az időjárás is megengedi, mindenki szívesen ül ki a szabadba egy hangulatos teraszra.

Beach-ételek és holdfényes vacsorák (x)

Mindez fokozottan igaz, ha ezek a teraszok közvetlen vízparti környezetben várják a látogatókat. Természetesen a szabályokat betartva, de már  megnyitottak a strand éttermei és koktélbárjai, s a Lupán már a kezdetkor arra törekedtünk, hogy változatos és magas színvonalú gasztronómiai kínálat fogadjon Benneteket. Ráadásul esténként 19 órától már belépőt sem kell vennetek, így alkalmatok nyílhat egy korzózásra a vízparti sétányon vagy akár egy holdfényes vacsorára a tópartra épült étteremben, büfékben, de jóleső lehet a nyári meleg estéken egy hűvös koktél elfogyasztása a Lupa Beach koktélbárjaiban is.

Beach-ételek és holdfényes vacsorák (x)

Az idén már Dürer Öbölnek keresztelt korábbi Öböl Strand is igazi gasztronómiai élményeket biztosít Nektek, így  két vendéglátó egység működik a parton.  Az ételválasztékot úgy alakítottuk ki, hogy – a fenntarthatóság jegyében – megfeleljen a Felelős Gasztrohős elvárásainak, de a klasszikus strandételek rajongói se maradjanak hoppon.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top