nlc.hu
Család

Kelenföldi öngyilkos tragédia

Játszótérre indult a család, amikor az öngyilkos férfi rázuhant az anyára Kelenföldön

Megszólalt a gyászoló kétgyerekes édesapa, akinek a felesége meghalt, amikor rázuhant egy kelenföldi panelházból kiugrott férfi.
gyász gyertya

Múlt pénteken szörnyű tragédia történt Kelenföldön: egy férfi kiugrott egy panelház 14. emeletéről, és pont rázuhant egy anyára, aki két gyermekével sétált. Mindkét felnőtt a helyszínen szörnyethalt.

Az elhunyt édesanya férje a Borsnak megrendülve beszélt a tragédiáról.

„Jézus a halála után harmadnapra támadt fel. Nekem is ennyi időm volt arra, hogy sokkos állapotban legyek, olyan volt, mintha én is meghaltam volna. Ám amikor vasárnap felébredtem, az jutott eszembe, hogy helyt kell állnom apaként. Fel kell nevelnem a gyerekeket. Semmi más nem számít”

– mondta a lapnak a gyászoló Gábor.

A családfő édesapja azt mondta, Gáborék aznap szabadultak a karanténból, és az első útjuk a játszótérre vezetett volna. Miután kiléptek az ajtón, az apának valamiért vissza kellett mennie a lakásba, ezért kicsit lemaradt. Hallott egy puffanást, majd 20 másodperccel később látta, mi történt.

A gyerekek még nem tudják, hogy édesanyjuk, Erzsébet meghalt. A kis Boglárka még semmit sem fog fel az egészből, de Márton már 3 éves. Neki egyelőre azt mondták, anya megsérült, és sokáig kórházban lesz. Pszichológus segítségével szeretnék elmondani neki, mi történt.

A Blikk azt írja, hogy az öngyilkos férfi légkondicionálót ment szerelni a házba, ekkor érkezett egy hívás, ami után leugrott. Szerelmi bánat miatt vethetett véget az életének.

Ha valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot! Ha te érzed úgy, hogy összecsaptak a fejed felett a hullámok, bátran hívd őket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top