nlc.hu
Család

Megkeresztelték Zentét

Újabb mérföldkőhöz érkezett Zente, megkeresztelték az SMA-s kisfiút

Zente rendkívül fegyelmezett volt a keresztelőjén, még akkor sem sírt, amikor véletlenül egész sok ment a fejére a keresztvízből.
Megkeresztelték Zentét, az SMA-s kisfiút

Zente hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt hónapokban, az SMA-as kisfiú nemrégiben már lépegetett, legutóbb pedig egy bűbájos videóban énekelt és zongorázott.

Most újabb mérföldkőhöz érkezett, megkeresztelték a Kozármislenyi Református Templomban. Erről Zente édesanyja számolt be a Facebookon.

Azt is elárulta, hogy nagyon szép, és megható, extra sírós volt a szertartás, amelyet Nagy Mariann lelkipásztor tartott. Hozzá sok közös emlék fűzi Zentét és a családját, mert a kezdetektől a kisfiú gyógyulása és a gyűjtés mellé állt.

„Zente egyébként rendkívül fegyelmezetten, egyetlen hang nélkül, mondhatni áhítattal hallgatta végig szépen nyugodtan a koncertet, és az egész istentiszteletet. Nagyon büszkék voltunk rá, bár igazából nem is vártam mást, hiszen tudtam, hogy ha zenét hall, akkor más nem is nagyon érdekli. Illetve kiemelném, hogy akkor sem sírt egy pillanatig sem, amikor vizes lett a bukisja, pedig véletlenül egész sokat kapott”

– írta Zente édesanyja.

(Kiemelt kép: Facebook/Zente SMA 1 Tiny Hero – Stronger than SMA)

Így javult Zente állapota:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top