Család

Nem vihette a barátját Portugáliába, LEGO-figurával helyettesítette

Az eredmény persze őrült vicces lett. És nézzétek csak a LEGÓ-emberke ruháját!

Van az úgy, hogy bár nagyon szeretnénk, nem vihetjük magunkkal életünk párját egy nagy utazásra. A most következő történet főszereplője is így járt, és bravúros megoldást eszelt ki a problémára.

Antonela Pântea és barátja orvostanhallgatók, és mindkettőjüknek van saját kis avatarjuk – egy-egy olyan LEGÓ-figura, ami őket ábrázolja. A lány még korábban, születésnapjára lepte meg a fiút a klassz ajándékkal. A két kis játékbábu tényleg hasonlít rájuk, nemcsak külsőleg, hanem karakter tekintetében is. Ez persze egy sor remek poén forrása köztük, főleg, amikor valamelyikük egyedül kénytelen elutazni, és viszi magával a másik bábját.

Ez történt akkor is, amikor Antonela egy portugál cserediák programban vett részt. Míg ő az egyetem padjait koptatta, a kis LEGÓ-ember bejárta Porto városát, és elképesztő kalandjai voltak.

Életveszélyes séták

Fotó: Antonela Pântea

Fotó: Antonela Pântea

Majdnem elnyelte a homok!

Fotó: Antonela Pântea

Fotó: Antonela Pântea

“Basszus, otthon maradt a naptej!”

Fotó: Antonela Pântea

Fotó: Antonela Pântea

A sok zabálástól majdnem kihízta a ruháját

Fotó: Antonela Pântea

Fotó: Antonela Pântea

A városnézést nagyon bírta

Nem vihette a barátját Portugáliába, LEGÓ-figurával helyettesítette

De azért néha segített a párjának is az egyetemen

Fotó: Antonela Pântea

Fotó: Antonela Pântea

Amikor engedélyt kértünk tőle a Bored Pandán megjelent fotóinak felhasználására, Antonela egy fontos részletre is felhívta a figyelmünket: nem véletlenül van szép, zöld mentében a kis báb: bizony, a lány barátja magyar!

A magunk részéről még sok közös kalandot kívánunk a párnak és persze avatarjaiknak, valamint gratulálunk ehhez a remek mókához.

Kreatív ötletekből itt sem volt hiány:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top