Család

Egyszerre estek teherbe az ikrek, akik ikrekhez mentek feleségül

Vajon a gyerekeik is úgy hasonlítanak majd egymásra, mint két tojás?
Három évvel férje halála után szülte meg ikreit a feleség

Brittany és Briana Deane élete minden, csak nem átlagos: mivel egypetéjű ikrek, életük összes fontos pillanatát együtt csinálták. Együtt végezték az iskoláikat, együtt érettségiztek, sőt, még a jogosítványukat is együtt szerezték meg.

És a közös élmények sora itt még nem is ért véget: két éve még szerelembe is egyszerre estek. A két lánynak egy ohiói ikerpárra esett a választása, és hamar kiderült, hogy a kapcsolat mindkét esetben egy életre szól majd. Brittany és Briana életében egyetlen olyan fontos mérföldkő maradt, amit nem együtt csináltak végig: a terhesség.

Mint elárulták, minden vágyuk volt, hogy egyszerre essenek teherbe, de pontosan tudták azt is, hogy ez nem ilyen egyszerű. Most azonban úgy tűnik, még ez is sikerült nekik: nemrég egyszerre jelenthették be Instagram-oldalukon azt az örömhírt, hogy babát várnak.

„Elmondhatatlanul boldogok vagyunk, és hálásak, hogy megtapasztalhatjuk a várandóságot, és hogy megoszthatjuk a hírt veletek” – írták közös fotójukhoz.

Olvass még többet egypetéjű ikrekről az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top