nlc.hu
Család

Hírességek, akikről nem tudat, hogy rokonokHírességek, akikről nem tudat, hogy rokonok

Hírességek, akikről nem tudtad, hogy rokonok

Meglepő rokoni kapcsolatok hoztunk! Köztük olyanokat is, amelyek összekötik a királyi családot Hollywooddal...

A Fanning testvéreket, Ellát és Dakota számos mozifilmben és sorozatban láthattuk már. Na, nem egy harmadik tehetséges színésznő tesóról lesz most szó, hanem Katalin hercegnéről. Ő ugyanis huszonegyedik fokon unokatestvére a színésznőknek. Erről Ella beszélt az E! News műsornak. Elmondása szerint az Ancestry.com oldal segítségével kutatták fel a családfájukat, így derült ki, hogy a hercegné is a rokonuk.

Lily Allen énekesnő igazán sikeres volt a 2000-es évek elején. És azt tudod, hogy ki az egyik öccse? Alfie Allen, aki Theon Greyjoy-t alakította a Trónok harca sorozatban!

Lily Allen és Alfie Allen

Lily Allen és Alfie Allen (fotó: Dave M. Benett/Getty Images)

Bryce Dallas Howard az új Jurassic filmek, a Segítség és a Rocketman sztárja. És azt tudtad, hogy az apukája Ron Howard Oscar-díjas rendező, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint az Apolló13,  a Túl az Óperencián, az Egy csodálatos elme és a Dan Brown sikerkönyveiből készült filmek? 

Ron Howard és lánya

A Howard család (fotó: Profimedia)

Nicolas Cage híres feleségei sok ember számára ismerősek, de mi a helyzet a híres unokatesókkal? Nos, abból is akad pár. Unokatestvére például Sofia Coppola rendező, Francis Ford Coppola lánya. 

Nicolas Ca unokatesókge és Sofia Coppola

Nicolas Cage és Sofia Coppola (fotó: J. Vespa/WireImage)

Azt a legtöbben tudják, hogy Miley Cyrus apja, Billy Ray Cyrus zenész, az ex-férje pedig Liam Hemsworth színész.  Miley keresztanyja azonban mindkettőt kenterbe veri. Nem más, mint Dolly Parton énekesnő, aki évtizedes barátságot ápol Cyrus apjával.

Miley Cyrus ésDolly Parton rokonok

Miley Cyrus és Dolly Parton (fotó: profimedia)

Egy olyan páros következik, akik már filmben is szerepeltek együtt, a 2006-os Az ördög Pradát viselben, mégsem annyira közismert, hogy rokonok. Emily Blunt brit színésznő egyik nővérét vette felesége Stanley Tucci színész 2012-ben.

Emily Blunt sógora Stanley Tucci

Emily Blunt és Stanley Tucci (fotó: Profimedia)

Nemcsak Katalin hercegnének jutottak színész rokonok. Ralph Fiennes és Jospeh Fiennes ugyanis nyolcadik unokatestvérei Károly hercegnek. Mindhárman az 1400-as években uralkodó skót király, II. Jakab leszármazottai.

Károly herceg és Ralph Fiennes a 25. James Bond film forgatásán

Károly herceg és Ralph Fiennes a 25. James Bond film forgatásán (fotó: Profimedia)

Jessica Capshaw nem ismeretlen a Grace klinika nézőinek. Az ő mostohaapját azonban tényleg nem kell bemutatni. Nem más, mint Steven Spielberg rendező, aki 1991-ben vette feleségül Jessica anyját. Már tudjuk, hogy miért tűnt fel Jessica a rendező 2002-es Különvélemény című mozijában.

Steven Spielberg családja

Steven Spielberg felesége és annak lánya (fotó: Profimedia)

Családfa: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top