Szíven szúrta élettársát egy Heves megyei terhes nő

nlc | 2020. Augusztus 18.
Vádat emelt az Ügyészség egy fiatal nő ellen, akit emberöléssel vádolnak, miután egy családi veszekedést követően szíven szúrta élettársát.

Az Ügyészség közleménye szerint az emberölés kísérletével vádolt 22 éves nő egy nála 7 évvel idősebb, elvált férfivel élt együtt, aki a kapcsolatuk során mindvégig tartotta a kapcsolatot a volt feleségével. 

2019. augusztus 17-ére virradó éjszaka a pár a Heves megyei Sirok községben barátoknál volt vendégségben, ahol mindketten alkoholt fogyasztottak: a férfi és a fiatal várandós nő is. Hajnalban a pár összeveszett: a férfi megütötte a nőt, aki erre kiment a konyhába, magához vett egy 6 centiméteres kést, majd leszúrta élettársát.

Az életveszélyes sérülést elszenvedett, Heves megyei szíven szúrt férfit miután kórházba szállították, azonnal életmentő műtétet hajtottak végre rajta, így végül túlélte a halálos támadást.

Miután maga a nő értesítette a rendőrséget, később tagadta, hogy ő lett volna az elkövető. Először azt állította, hogy élettársát a kocsma előtt találta meg, ahol a férfi beleesett egy késbe, majd azt mondta, hogy üvegszilánk fúródott párja mellkasába, amit ő húzott ki.

A Főügyészség emberölés kísérletével vádolja a nőt, akivel szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a vádiratában.

Hogy megelőzzük a bajt: 

Exit mobile version