nlc.hu
Szabadidő

Tartozás miatt ölték meg az újpesti vállalkozót

Videón mesélte el a gyilkosságot a rendőröknek

Tartozás miatt ölték meg és ásták el az újpesti vállalkozót, aki tavaly májusban tűnt el.
Megölték és elásták az újpesti vállalkozót

A rendőrség még tavaly májusban kapott bejelentést egy nőtől, hogy az élettársa elment az újpesti otthonából, egy napja pedig semmit sem tud róla.

A keresés során felmerült a gyanú, hogy a férfi eltűnésének köze lehet egy rendezetlen tartozáshoz. A férfi egyik munkatársával, E. Krisztiánnal beszélt meg találkozót, aki tartozott neki. A nyomozók kiderítették, hogy E. Krisztián nem akarta megadni a tartozását, ezért két ismerősével eltervezték, hogy megölik a férfit, a holttestet pedig elássák.

2019. május 6-án E. Krisztián találkozott két barátjával, H. Richárddal és S. Bencével. Szentendre külterületén, egy erdőben kiástak egy gödröt, majd egy barkácsáruházban zsineget vettek, hogy azzal fojtsák meg a vállalkozót.

Miután kitervelték a bűncselekményt, a három férfi egy találkozó ürügyén elcsalta a vállalkozót az erdőhöz, majd H. Richárd még az autóban megfojtotta. A holttestet ezután elvonszolták a gödörhöz, majd eltemették.

A nyomozók idén május végén elfogták a három férfit, és előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Az ügy iratait átadták az illetékes ügyészségnek.

(Police.hu)

(Kiemelt kép: Police.hu)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top