Család

Megölethette férjét az 55 gyermekes politikus

Az asszony több alkalommal is megkísérelte kioltani a férfi életét, de váltig állítja: ártatlan.

Flordelis dos Santos de Souza brazil politikust azzal vádolják, hogy ő rendelte meg férje, a 42 éves Anderson do Carmo lelki pásztor meggyilkolását tavaly. Carmót összesen harmincszor lőtték meg gyilkosai a család Rio de Janeiro-i otthonában.

Az 59 éves politikus azt állítja, férje rablógyilkosság áldozata lett. Az ügyészek azonban másképp látják a történteket. Szerintük a gyilkosságot előre kitervelték és az asszonyon kívül annak előkészítésében több gyermekük is részt vett. Hétfőn vádat is emeltek a nő és még tíz másik ember, köztük hat gyereke és egy unokája ellen. Kilenc vádlott ellen elfogató parancsot adtak ki.

Flordelis de Souza egyelőre szabadlábon van, mivel mentelmi jogot élvez. Az rendőrök azonban a Kongresszus elé terjesztették a nyomozás részleteit, és Souza mentelmi jogának felfüggesztését kérték.

Flordelis dos Santos de Souza több alkalommal is megkísérelte kioltani a férfi életét. (Fotó: Getty Images)

Flordelis dos Santos de Souza több alkalommal is megkísérelte kioltani a férfi életét. (Fotó: Getty Images)

A rendőrség szerint egyébként az asszony korábban már többször megpróbálta étellel és itallal megmérgezni a férjét. Házasságukban a fő konfliktusforrást az anyagiak kezelése jelentette. Utoljára azon vesztek össze, hogy Carmo nem engedte nejének, hogy kivételes bánásmódban részesítse kedvenc gyerekeit.

Flordelis de Souza egyébként egy brazil favellában nőtt fel, és evangéliumi énekesként szerzett magának hírnevet, mielőtt politikusi pályára lépett. Férjével összesen 55 gyereket neveltek, döntő többségüket örökbe fogadták.

Forrás: BBC

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top