Család

Autóba szorult kiscicát mentettek, happy end lett a vége

A nem hétköznapi macskamentésről videó is készült.

Minden autós rémálma, ha furcsa zajok érkeznek a kocsi motorházából. Így történt ez az alábbi videón látható, az amerikai Mississippi államban élő család esetében. Sajnos neveket írtak a The Dodo videójába, így csak anyukaként és a lányaként tudjuk azonosítani a képsorokon látható, azonos színű felsőt viselő két nőt. A lány autójából törtek elő a különös hangok, ennek hatására az anyuka felhívta egy ismerősét, aki egy autószerelő műhelyben dolgozik, hogy szívességet kérjen tőle. Gyanították ugyanis, hogy egy kiscica szorulhatott be az autó karosszériája alá. 

A szervízben emelőre tették a kocsit és a szerelők alaposan körülnéztek, amíg egyikük észre nem vette a fekete cicát, amely, bizonyára ijedtében egyből rá is támadt. Egy kis tanácstalanság után rájöttek, hogy muszáj lesz leszedni, de legalábbis meglazítani a kocsi alját védő lemezt, hogy hozzá tudjanak férni a kis állathoz, amely folyamatos és hangos nyávogással jelezte, hogy nem igazán díjazza átmeneti szálláshelyét. 

A szervíz egyik munkatársa megkérdezte, hogy a család cicájáról van-e szó, ekkor kiderült, hogy még sosem találkoztak korábban a jószággal. 

Ezután megpróbálják elkapni a macskát, ami nem annyira egyszerű, mert a szűk résben annyi hely azért akadt, hogy a cica arrébb tudjon szaladni az érte nyúló kezek elől. Végül nagy nehezen sikerült kicibálni az autóból, mindenki legnagyobb örömére.

„Ő mostmár a tiétek” – mondta a szervíz egyik munkatársa, amire egy kollégája – akit feltehetően szintén így hívnak – azzal kontrázott, hogy a kismacskát nevezzék el Darnellnek. 

Sajnos nem derült ki, hogy végül mi lett a macsek neve, de az biztos, hogy a fenti képsorok bárkit mosolyra fakasztanak.

További cikkeink cuki macskákról:

Kocsi alvázába szorult kiscicát mentettek - videó

Képünk illusztráció, az autó aljába szorult cica fekete (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top