nlc.hu
Család

Verekedés a Dagály strandon

Elfogták a Dagály strandon verekedő társaság két tagját

A rendőrök azonosították és elfogták a Dagály fürdőben vasárnap verekedő társaság két tagját.
Dagály strand verekedés

Mi is beszámoltunk róla, hogy múlt vasárnap durva verekedés tört ki a budapesti Dagály fürdőben: öt, akkor még ismeretlen férfi bántalmazott egy 33 éves férfit, valamint ököllel megütött egy 31 éves nőt. A férfi súlyosan, a nő könnyebben megsérült.

A rendőrség most közölte, hogy azonosították az egyik feltételezett elkövetőt, a 39 éves K. Árpádot, akit augusztus 26-án a XIII. kerület lakásán elfogtak, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A budapesti férfit könnyű testi sértés vétség, súlyos testi sértés, valamint csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A férfi egyik társát, a 45 éves V. Lajost is azonosították, akit egy nappal később augusztus 27-én szintén angyalföldi lakásán elfogtak. V. Lajost előállítását követően csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök továbbra is keresik a két férfi társait.

(Kiemelt kép: Youtube/PoliceHungary)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top