Család

Egyszerűen tündéri ez a két Beyoncé-rajongó pelenkás

Mi lehet annál édesebb, mint amikor egy totyogó táncolni kezd? Például két táncoló totyogó.

Nem tehetünk róla, egyszerűen elolvadunk az édes kisgyerekekről készült videóktól, a most következő meg aztán végképp ez a katagória. A kétéves Savannah és Nzinga Kaliforniában élő unokatesók, és minden jel szerint Beyoncé legnagyobb rajongói közé tartoznak.

“Minden nap kérik, hogy hadd hallgassanak Beyoncé-t” – mondják a szülők, és ők rendre teljesítik is a lányok óhaját. A minap pedig ennek hála egy tündér pillanatot sikerült megörökíteniük. Miközben a Brown Skin Girl című dal klipjét nézték és jobbra-balra tipegtek táncot imitálva, egyszer csak Beyoncé-t and Kelly Rowlandot utánozva szorosan átölelték egymást. A jelenet olyan meghatóra sikeredett, hogy az egyik kislány anyukája el is pityeredett, ez hallható a videóban is:

A dalban egyébként a fekete büszkeségről szól, ezért is volt különösen megindító a jelenet.

Az egyik kislány anyukája azóta esténként ezt a dalt énekli, altatás közben, és mint mondja, nagyon jó érzés, hogy vannak sztárok, akik éppen azt képviselik amit ő is szeretne megtanítani a lányának.

Forrás: GMA

Cuki gyerekekből nem lehet elég:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top