nlc.hu
Család

Ráktúlélők

Családi összetartás: együtt győzte le a rákot kutya és gazdija

A közös harc igencsak összekovácsolta Lily-t és Samanthát.

Samantha Casson akkor kezdett randevúzni jövőbeli férjével, amikor ő és családja hazavitték a Lily névre hallgató kutyát. Az eb és a nő így a kezdetektől fogva együtt voltak a családban. Azt azonban senki sem tudta volna megjósolni, hogy a rákkal is majd együtt kell megküzdeniük.

Együtt győzte le a rákot kutya és gazdija

Képünk illusztráció: Unasplash

Tavaly nyáron Samanthánál leukémiát diagnosztizáltak, és nyolc hosszú hónapot kellett eltöltenie ambuláns kemoterápiás kezeléssel. Lily végig ott volt vele, még azokon a napokon is, amikor igencsak elkellett a támogatás.

Márciusban Casson megtudta, hogy betegsége szerencsére remisszióban van, ám nem sokkal később Lilynél és egy másik családi kutyánál, Buddynál is rákot diagnosztizáltak.

Lily rákja azonban extrém agresszív volt, mégis folytatta a harcot. Samantha épp úgy ott volt kutyája mellett, mint Lily mellette, amikor beteg volt. Két héttel ezelőtt, miután két különböző műtéten is átesett az eb, Lilyt végre gyógyultnak nyilvánították.

 

Miután ennyi megpróbáltatáson együtt mentek át, Casson valahogy meg akarta ünnepelni a közös győzelmet, és úgy döntött, egy pólót készíttett Lily és saját maga számára, amin ez áll:

Túléltük.

Lily és én ugyanakkor csatlakoztunk a családhoz, és most néhány hónap különbséggel együtt győztük le a rákot” – mondta el az asszony a The Dodonak.

Hasonló megható történetek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top