nlc.hu
Család

Kutyát gázolt a vonat

Elütötte a vonat a látássérült pár kutyáját, miután a kalauz leszállította az ebet az újszászi állomáson

A kutya elszökött otthonról, és egészen Újszászig utazott, ahol leszállította a kalauz. Tapi látássérült gazdája már csak kedvence élettelen testét találta meg.
Vonat

Megdöbbentő történetet osztott meg a közösségi oldalán a Tiszakécskei Ebrendészeti Telep. A Blikk által észrevett posztban azt írják: Tappancsot tavaly nyáron fogadta örökbe a látássérült Aranka és párja. Most szerdán azonban szomorú dolog történt a kutyával.

Aranka éppen szemműtétre várt, amikor a párja hívta, hogy eltűnt a kutya, akit csak Tapinak hívtak. Egy Facebook-posztból kiderült, hogy a kutya felszökött egy vonatra, és már az újszászi állomáson van.

Aranka a műtétet hátrahagyva sietett a kutya keresésére, ám az újszászi állomáson már csak Tapi nyakörvét adták a kezébe. Négykézláb kezdte keresni kedvencét a bozótosban a látássérült nő, de már csak a kihűlt, sérült testét találta meg. Valószínűleg elütötte a vonat.

Később az is kiderült, hogy a kutyát egy kalauz szállította le a vonatról, és még egy szelfit is posztolt vele annak reményében, hátha valaki felismeri az állatot.

Aranka, férje és 9 éves kislányuk teljesen összetört Tapi halála után, igazi családtag volt a kutya. Aranka nem érti, hogy ha a kalauznak volt arra ideje, hogy szelfizzen a kutyával, miért nem kísérte be valamilyen biztonságos, zárt helyre, vagy miért nem értesítette az állatvédőket.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: iStock)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top