nlc.hu
Család

Koronavírusosnak hazudta magát a szeretője miatt

Koronavírusosnak hazudta magát a férj, hogy a szeretőjével lehessen

A feleségének azt hazudta az indiai férfi, hogy miután pozitív lett a koronavírustesztje, nem akar tovább élni, majd eltűnt. Két hónappal később, a szeretőjénél találta meg a rendőrség.
Koronavírusteszt

Egy indiai férfi a családjának azt hazudta, hogy megfertőződött a koronavírussal. De a mesét csak azért találta ki, hogy a szeretőjével lehessen.

A 28 éves Manish Mishra július 24-én felhívta a feleségét, és azt mondta neki: „Pozitív lett a koronavírustesztem, nem akarok tovább élni”, majd letette a telefont. A család kétségbeesett, és a rendőrség segítségét kérte a mumbai férfi előkerítésében.

Kiderült, hogy a környéken egyetlen laborban sem vettek tőle mintát a koronavírus-szűréshez. Felkeresték a munkahelyét, ahol megtudták, hogy a férfit nemrégiben kirúgták egy pénzügyi csalási kísérlet miatt. Aztán amikor a rendőrök elbeszélgettek a kollégáival, valaki kibökte, hogy a férfinek van egy szeretője.

A telefonja utolsó ismert helyzete alapján megnézték a környék térfigyelő kameráit, és észrevették, hogy a férfi autóba szállt. A kocsit lenyomozva jutottak el Indaur városába. Megtalálták a férfit, aki ott akart a szeretőjével új életet kezdeni.

Csaknem két hónappal az eltűnése után, szeptember 15-én visszavitték Mumbaiba, ahol újra a családjához került. Vajon hogy próbálta kimagyarázni az eltelt két hónapot?

(Oddity Central)

Még több csúnya lebukás az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top