Család

Kizuhant a kilencedikről és meghalt Udvari Szabolcs, korábbi NB I-es focista

Barátai, családtagjai sem tudják, mi vezetett Udvari Szabolcs halálához.

Szombaton kizuhant egy lakóház kilencedik emeletéről, és meghalt Udvari Szabolcs egykori első osztályú focista. A korábban 94 NB I-es mérkőzésen, a Szegedben, a Békéscsabában és a Honvédban pályára lépő labdarúgó halálhíre mindenkit megdöbbentett, írja a Blikk

„Itt hagytál, de elvittél egy darabot a szívemből. Te voltál a testvérem, a barátom, a munkatársam, a sporttársam, ha kellett, támaszom. A világ már sosem lesz olyan nélküled, mint amilyen veled volt” – írta Facebookon a testvére, Udvari Tamás. Udvarinak felesége és egy fia volt, sem ők, sem a barátai nem látták semmi előzményét a tragédiának. 

Udvari Szabolcs a kilencedik emeletről zuhant ki (illusztráció: Danny Feng / Unsplash)

Udvari Szabolcs a kilencedik emeletről zuhant ki (Illusztráció: Danny Feng / Unsplash)

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőrkapitányság álláspontja szerint idegenkezűség nem történt, balesetként vizsgálják az esetet.

Korábbi csapattársa, Lázok János válogatott labdarúgó így emlékezett rá: „Együtt játszottunk, meghatározó volt az életemben. Békéscsabán ő volt a csapatkapitány, amikor odakerültem, rengeteget segített, nagyon jó embernek ismertem meg. Megrázott a halála.”

A gyászfolyamatról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top