Család

Videón a megdöbbentő gyerekrablás, anyja kezéből tépték ki a kisbabát

A motoros rablók a pénztárca vagy a mobiltelefon helyett a kisgyerekre pályáztak.
gyerekrablás

Megdöbbentő gyerekrablást rögzített egy térfigyelő kamera Guatemala fővárosában. Motoros rablók fényes nappal, az anyja karjaiból ragadtak el egy csecsemőt az utcán – számolt be az RTL Híradó. Az édesanya kétségbeesetten próbált ellenállni, de a rablók végül elhajtottak a csöppséggel. Az asszony sokkos állapotban hívta a rendőrséget.

A hatóságok azonnal lezárták a környéket, és nagy erőkkel a motorosok üldözésére indultak. A rendőrök elől menekülő gyerekrablók végül úgy döntöttek: jobb lesz, ha megszabadulnak a gyerektől, és meghúzzák magukat valahol. A kisbabát egy vasúti sínpályán, egy tehervagon alatt rejtették el, a kutyákkal kutató rendőrök pár óra múlva itt találtak rá. A csecsemő sértetlenül megúszta a hátborzongató esetet, a rablók ellen hajtóvadászat indult.

Az anyuka a történtek után elmondta. elkeserítő érzés volt, hogy a járókelők tétlenül nézték a dulakodást. Egyedül egy kóbor kutya sietett a segítségére, az eb hangos ugatással próbálta elriasztani a támadókat.

Egyelőre csak találgatni tudják, mi lehetett a rablók célja a kisgyerekkel. Azt feltételezik, hogy illegális, külföldi örökbeadással akartak hasznot húzni belőle.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top