Család

Tíz percig büntette gazdáját szomorú tekintettel ez a kutya, csak mert az el akart menni otthonról

Egészen döbbenetes performanszot mutatott be az eb, hogy gazdájának bűntudata legyen.

Általában a macskákat tartja a köztudat nagy manipulátornak, némileg igazságtalanul, hiszen a kutyák legalább annyira képesek az érzelmeinkkel játszani. Nem csoda: több tízezer évük volt megtanulni, hogyan működik az ember, a macskákat pedig csak párezer éve kezdtük háziasítani.

Vegyük például Teemót, a labrador-terrier keverék kutyust, aki olyan Arany Pálma-díjas alakítást nyújt minden egyes alkalommal, amikor szeretett gazdija el szeretné hagyni a lakást, hogy arra nincsenek szavak. Tajvani családja külön Facebook-oldalt szentelt a jelenségnek (és akkor már bemutatják a kutya hétköznapjait is, hatalmas sikerrel). Nézzük például ezt az UNILAD által is közölt videót:

🐶:拔拔你今天還要上幫哦!🥺👨:今天要補班啊!乖~快點進去🐶:拔拔開車要小心哦!😁(麻麻還想著奇怪——這兩隻在車庫幹嘛?一個不趕快去上班、一個遲遲不肯進來!原來在依依不捨啦⋯😎😎😎

Közzétette: 提摩 TEEMO – 2020. szeptember 25., péntek

Teemo tíz percig maradt ebben a pózban, hátha visszajön a családfő (csak hogy tisztázzuk: a többi családtag otthon maradt, azaz a kutya nem maradt egyedül), végül némi jutalomfalat ellenében sikerült becsalni. 

További cikkek a témában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top