42 gyereke van a spermáját az interneten kínálgató férfinak

nlc | 2020. Október 12.
A bizarr szolgáltatásért nem kér pénzt.
Ez aztán a nagycsalád: 16. gyerekével várandós a nő.

Egyszerűen Tomként azonosította magát az a férfi, aki a brit Channel 4 egy beszélgetős műsorában mondta el, hogy eddig 42 nő gyerekének ő az apja, mivel afféle jótékonyságból ingyenesen kínálja a spermáját az interneten az érdeklődőknek – írja a LadBible.

A férfi elárulta, hogy még 2011-ben olvasott róla, hogy a szigetország spermabankjaiban probléma van az utánpótlással. Először egyszerű donorként jelentkezett az egyik ilyen intézményben, ám megtudta, hogy ezért a szolgáltatásért több helyen fizetni kell, amit nem mindenki engedhet meg magának. Ezután úgy gondolta, szeretne azoknak is segíteni, akik esetleg nem tudják igénybe venni egy spermabank szolgáltatásait.

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Tom azt is elárulta, hogy saját zsebből fedezi az utazási költségeket, ha olyan helyről kap megrendelést, ami esetleg az ország másik felén található.

A férfi ilyenkor elbeszélget azokkal, akik igénybe szeretnék venni a segítségét, majd diszkréten elvonul a fürdőszobába és hátrahagyja az örökítőanyagot.

„Bárkinek segítek, akiről úgy gondolom, hogy boldog és szeretetteljes környezetet tud biztosítani a leendő gyerekének” – mondta Tom a Channel 4 műsorában.

A férfi még azt is elárulta, hogy ha az így megfogant gyerekek valaha szeretnének találkozni a biológiai apjukkal, nagyon szívesen áll rendelkezésre. Sőt, még egy adatbázist is vezet, hogy ha esetleg a jövőben előfordulna, hogy két, eltérő anyától származó gyereke találkozna, tudjanak róla, hogy vérrokonok.

További cikkeink a gyerekvállalással kapcsolatban:

Exit mobile version