nlc.hu
Család

Nagycsalád

Mind a 15 gyerekének C-vel kezdődik a neve, már útban a 16. csemete is

A házaspár hetente óriási összeget (500 dollárt, vagyis 150 ezer forintot) költ csak élelmiszerekre, és új járművet is vásárolniuk kell, mivel kinőtték 16 fős buszukat.

Ez aztán a nagycsalád: útban a 16. gyermek is a 38 éves Patty Hernandeznél és 37 éves férjénél, Carlosnál, akik az észak-karolinai Charlotte-ban élnek egy 5 hálószobás házban. Bár a család mérete is igencsak egyedülálló, a leginkább szokatlan az egészben az, hogy minden gyerek neve C betűvel kezdődik.

Ez aztán a nagycsalád: 16. gyerekével várandós a nő.

Ez aztán a nagycsalád: 16. gyerekével várandós a nő. Képünk illusztráció: Unsplash

Az anya soha nem gondolta volna, hogy ekkora családja lesz, de nem használ fogamzásgátlót, és imád terhesnek lenni, hiszen gyakorlatilag tíz éve már egyhuzamban várandós.

A legnagyobb gyerek a családban Carlos, utána jön Christopher, Carla, Caitlyn, Cristian, Celeste, Cristina, Calvin, Catherine, Carol, Caleb, Caroline, Camilla, Charlie és Crystal, aki még csak négy hónapos. 2021 májusában érkezik az újabb lány, aki nem lesz kakukktojás, szintén C-vel kezdődik majd a neve.

Sokszor kérdezik meg tőlem, mindegyik a tiéd, majd elcsodálkoznak, mikor megtudják, hány gyerekem van, főleg azért, mert vékony maradtam” – mondja Patty, aki álmaiban sem gondolta volna, hogy ennyit szül majd.

Kicsit stresszesebb és nehezebb egy újszülöttel. A babák mindig sírnak, és vigyázni kell rájuk. De ez egy áldás, élvezzük. Mindent Isten kezébe adtunk, így bármit is ad nekünk, mi azzal boldogok leszünk. Nem használunk fogamzásgátlót sem. Nálunk mindig őrültek háza van”  – vallja be az asszony.

A házaspár hetente óriási összeget (500 dollárt, vagyis 150 ezer forintot) költ csak élelmiszerekre, és új járművet is vásárolniuk kell, mivel kinőtték 16 fős buszukat.

„Általában három hónappal a babám születése után ismét teherbe esem” – mondja a nő, aki hozzáteszi, ennyi gyerek rengeteg házimunkát eredményez, de már az idősebb gyerekeit is bevonja a feladatokba, hiszen kétnaponta kell ezernyi ruhadarabot kimosnia.

Hogy miért adtak mindenkinek C-vel kezdődő nevet, az talány, ahogy az is, hogyan tudják anyagilag fedezni életmódjukat.

(Fotók és forrás)

Még több elképesztő szám

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top