Család

Egy borongós őszi nap is lehet tökéletes – mutatjuk, hogyan! (x)

Képzelj el egy tipikus őszi napot! Odakinn szakad az eső, a fák koronáját pedig a szél tépázza. Átázott levelek landolnak a sáros pocsolyákban. Már attól a hideg futkos a hátadon, ha kinézel az ablakon. Gondolnád, hogy ez a nap mégis lehet tökéletes?

Igen, ha az otthonod kényelmében töltheted, és még csak a küszöbödet sem kell átlépned. Az egyetlen feladatod erre a napra, hogy lehuppanj a kanapéra egy forró kávéval, és elmerülj az édes semmittevésben. A sütődön már beidőzítetted, mikorra készüljön el az ebéd, a robotporszívó csendesen teszi a dolgát, a mosogatógép pedig már javában tisztogatja a tegnapi vacsora maradványait. Már csak egyetlen dolgod maradt: bújj egy puha pléd alá, és lazíts egyet! Hallgasd a kedvenc zenéidet, tarts sorozatmaratont, vagy kapcsolj ki egy kis videójátékkal! Kuckózz be és szánj egy kis időt magadra!

Egy borongós őszi nap is lehet tökéletes – mutatjuk, hogyan! (x)

Ideje, hogy igazán komfortosan érezd magad az otthonodban, mi pedig tudjuk, mit kell tenned, ha egy ilyen tökéletes őszi napra vágysz: kávézni! Igen, ugyanis most a Mokate nyereményjátékával hetente nyerhetsz egy negyedmillió forint értékű MediaMarkt vásárlási utalványt, amely segít gondoskodni az otthonod kényelméről. Kedvedre válogathatsz a háztartási kis- és nagygépekből, szórakoztatóelektronikai eszközökből vagy bármiből, ami könnyebbé, komfortosabbá teszi az otthon töltött időt.

Mindig is szerettél volna egy klassz hangfalat, jól jönne egy új laptop, vagy örülnél, ha egy robotporszívó gondoskodna a tisztaságról? Vásárolj 2 csomag Mokate 3in1 vagy 2in1 Mixet bármilyen ízben, és nyerj a vásárlást igazoló blokk AP-kódjával hetente 250000 Ft értékű MediaMarkt vásárlási utalványt! Részletekért és kódfeltöltésért keresd fel a http://mokatenyeremeny.hu/ weboldalat! (x)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top