Család

Felpofozta diákját egy rajztanár, őt pedig a feldühödött szülők verték meg

A buszmegállóban támadtak rá a pedagógusra, betörték az orrát. A rendőrség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt nyomoz.
megver

Megvertek egy tanárt a Heves megyei Kompolton, a férfi állítólag korábban alaposan felpofozta az egyik diákját. A rajztanárt a tanítási nap végén kérték számon a hozzátartozók. Az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülést szenvedett. A dulakodásban a rajztanárt többször megütötték, és a szemtanúk szerint betört az orra.

Az RTL Híradónak nyilatkozó édesanya szerint a fia osztálytársa telefonon hívta fel napközben, hogy a gyerekét a tanár megütötte az órán. Ezért ő a buszmegállóban várta gyerekét, aki szerinte akkora pofont kapott, hogy egy felnőttnek is elég lett volna. Amikor meglátta a kisfiút, elborult az agya és kérdőre vonta a tanárt. A tanár csak annyit mondott, hogy a fiú szemtelen volt. 

 

Videón a tanárverés:

A helyszínen elfogták az anyát és egy férfit. Ellenük közfeladatot ellátó személy elleni erőszak büntette miatt indított eljárást. A család is feljelentést fontolgat.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top