Család

200 hibát találtak új otthonukban, két éve tart a kálváriájuk

Egy norfolki párt azt hitte, semmi dolguk nem lesz új otthonukkal. Nagyobbat nem is tévedhettek volna.

Rebecca Chrystal és David Mount két éve, 2018 decemberében költözött be új otthonába, és hamar kiderült, hogy bizony nem egészen azt kapták, amire számítottak. A házban ugyanis újabb és újabb kivitelezési hibákat fedeztek fel, például nem volt egyenes a padló, a falak, repedések voltak a plafonon. Összesen hatoldalnyi problémát sikerült összegyűjteniük, írja a LadBible.

Amikor beköltöztünk, legszívesebben azonnal továbbálltam volna, gyűlöltem… Azért vettük meg ezt a házat, mert azt hittük, hogy a költözés után már nem lesz dolgunk vele

– nyilatkozta Rebecca Chrystal, aki éppen várandós volt, amikor átvehették új otthonukat. 

A pár folyamatosan tartotta a kapcsolatot az építtetővel, hogy javítsák ki a hibákat, és sajnos a helyzetükön nem segített az, hogy kitört a pandémia. „Folyamatosan harcolni kell a kivitelezőkkel. Idegileg nagyon kimerítő, hogy állandóan oda kell figyelni arra, hogy elvégezzék a munkát, hogy a legkisebb dolgok miatt is vitatkozni kell velük” – tette hozzá.

És hogy milyen hibákkal találkoztak még? Újra kell burkolni a fürdőszobát, a konyhaszekrényben az egyik fallap mögé mögé egy halom törmeléket rejtettek el a munkások, egy hibás vezeték miatt elromlott a tűzhely, és egy helyen elázott a padló.

A házaspár állítja, nem kérnek kártérítést, csak azt szeretnék elérni, hogy a kivitelezők ezentúl sokkal jobban végezzék a munkájukat. Az építtető cég természetesen elnézést kért az őket ért kellemetlenségek miatt, és megígérték, hogy folytatják a javítási munkálatokat.

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Mindent a lakásfelújításról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top