Család

Öt év alatt négy baba: természetes az anya-apa üzemmód

A Jön a baba új epizódjában megismerhettük Márti és Máté történetét. Nincs könnyű dolgunk, hiszen öt év alatt született négy gyerekük.
Öt év alatt négy gyerek a Jön a baba sorozatban

Hadas Kriszta Jön a baba című dokusorozatának legújabb részében megismerhetünk egy családot, ahol nagyon rövid idő alatt érkezett sok gyermek. Márti nagy családról álmodott, jöttek is a gyerekek szépen sorban: öt év alatt négy baba született.

Az apa, Máté persze nagyon büszke a feleségére, a szép gyerekeikre, de nem tudja, nem is akarja elengedni a családfenntartó sokszor szorongató felelősségét. Amikor a családjára néz, az is mindig eszébe jut, hogy eltartani, iskoláztatni kell, mert a célja, hogy a lehető legjobb feltételek mellett engedje útjukra a gyermekeket. A Jön a baba műsorban kiderül, hogy a házaspár jó pár éve apa-anya üzemmódban él, alig jut idejük egymásra, saját magukra. A kötelék köztük azonban olyan erős – ahogy ők fogalmaznak: „olyan jól vagyunk összerakva” –, hogy tudják, nem fogják őket felőrölni a hétköznapok.

Kiemelt kép: Unsplash

Jön a baba:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top