nlc.hu
Család

Szita Bence édesapja

“Együtt leszek Bencussal” – elhunyt Szita Bence nevelőapja

Vujity Tvrtko jelentette be a hírt a gyászoló család kérésére.

Meghalt Szita Bence apukája, Gyöngyi Sándor – jelentette be a szomorú hírt Vujity Tvrtko. Szita Bence nevelőapját, Gyöngyi Sándort szűk körben helyezik örök nyugalomra, a család tagjai tisztelettel kérik a sajtó képviselőit, hogy gyászukban sem most, sem a későbbiekben ne zavarják őket.

Elhunyt Szita Bence nevelőapja

Fotó: Vujity Tvrtko

„Élete utolsó hónapjaiban Sándor mindent megtett azért, hogy teljesítse saját álmait, hogy annyit lásson a földi világból, amennyit csak lehet. Amíg ereje engedte, rengeteget kirándult csodálatos lányával, Lillával, aki fogta a kezét, és aki mindvégig erős támasza volt. Életének utolsó szava is hozzá szólt: »Szeretlek!« – mondta gyermekének, mielőtt végleg lehunyta szemeit” – írja a riporter.

Tvrtko hozzátette, az édesapa küzdelmét sosem a gyilkosokkal, hanem mélyen legbelül, saját magával vívta. Amikor kiderült, hogy súlyosan beteg, állítólag ezt mondta:

Harcolok, hogy meggyógyuljak, hogy tovább ölelhessek és sokáig szerethessek. Ám, ha nem sikerül és mennem kell, akkor megtérek Istenhez és együtt leszek Bencussal!”

Gyöngyi Sándor 1965-2020 A gyászoló család kérésének megfelelően teszek eleget szomorú kötelességemnek, amikor közlöm a...

Közzétette: Vujity Tvrtko – 2020. november 4., szerda

 

Nyugodjék békében!

A Szita Bence-ügy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top