nlc.hu
Család

Aligátortól mentette meg a kutyáját a nyugdíjas

Puszta kézzel szabadította ki az aligátor fogai közül a kiskutyáját a 74 éves nyugdíjas

A floridai nyugdíjas habozás nélkül a vízbe vetette magát, amikor egy aligátor elragadta a kiskutyáját.
Aligátor ragadta el a nyugdíjas kutyáját

Elképesztő jelenetet rögzített egy vadfigyelő kamera Floridában: egy nyugdíjas férfi egy aligátor fogai közül mentette meg a kiskutyáját.

A 74 éves Richard Wilbanks a birtoka végén lévő tavacska partján sétáltatta a család új kutyáját, egy 3 hónapos Cavalier King Charles spánielt. Aztán egy aligátor egy szempillantás alatt „rakétaként robbant ki a vízből”, és elragadta a kutyust.

A nyugdíjas férfi habozás nélkül a vízbe vetette magát, lenyúlt a tó fenekére, és elkapta a kutyát az állkapcsa között tartó aligátort, majd kivonszolta őket a partra. Ott végül sikerült a ragadozó fogai közül kiszabadítani a Gunner nevű kutyát. Mindeközben úgy tűnik, hogy a férfi szájában végig egy szivar volt.

Wilbanks elmondta, hogy a vízből nem volt annyira nehéz kiszedni az aligátort, de annál keményebb feladat volt szétfeszíteni az állkapcsát. A fogai szétszedték az ujjait, ezért tetanuszt kapott, Gunner hasán pedig egy fognyom maradt, amit szintén ellátták.

A történtek ellenére a férfi úgy gondolja, hogy a Föld nem az embereké, hanem a vadállatoké, és mi sem mutatja ezt jobban, hogy az aligátort nem távolíttatta el a tavából, de Gunnert azóta csak pórázon sétáltatja a környéken.

(444.hu)

(Kiemelt kép: YouTube/11Alive)

Aligátorok az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top