Család

Tisztítsd meg otthonod levegőjét, hogy ezzel támogasd családod egészségét! (x)

A tiszta beltéri levegő is az egészségtudatos életmód része

Tisztítsd meg otthonod levegőjét, hogy ezzel támogasd családod egészségét! (x)
Az egészség fontossága idén felértékelődött, és különösen nagy figyelem irányult arra, mi kerül a szervezetünkbe a belélegzett levegővel. Nemcsak a koronavírus jelent veszélyt, a por, pollenek, penész, vegyi anyagok, atkák mind rontják a levegő minőségét. Szellőztetéssel lehet ezen némileg segíteni, de van, hogy nincs rá mód, télen például ki akarná az utcát fűteni? A Daikin hatékony, csöndes légtisztítóival gondoskodhatsz róla, hogy családod az otthon töltött időben friss és tiszta levegőt lélegezzen be, ráadásul december 18-ig kedvezményes áron vásárolhatod meg őket!

A levegő az élet alapfeltétele, azonban ha nem megfelelő minőségű, az káros hatással lehet az egészségünkre. Köztudott, hogy a városi levegő nem túl tiszta, de ami megdöbbentőbb, hogy a kutatások alapján a lakások levegője akár 500%-kal is szennyezettebb lehet, mint a kültéri. A levegőben található por, pollenek allergia vagy akár asztma kialakulásához, súlyosbodásához vezethetnek, amit a bútorokból, szőnyegekből, plüssjátékokból szivárgó vegyi- és méreganyagok fokozhatnak, de akár fejfájást, általános fáradtságérzetet, szédülést és bőrproblémákat is okozhatnak. Emellett a gyerekek az óvódából, iskolából gyakran hazahurcolnak baktériumokat, vírusokat, amik aztán az egész családot ledönthetik a lábukról. A mostani helyzetben, amikor ilyen sok időt töltünk otthon, különösen fontos megelőzni a kórokozók háztartásba kerülését.

Tisztítsd meg otthonod levegőjét, hogy ezzel támogasd családod egészségét! (x)
A gyerekek különösen érzékenyek a levegő minőségére, a tüdejük és agyuk fejlődésére is hatással van, milyen levegőt szippantanak be. Minden anya a legjobbat akarja gyermekének, és  mindent megtesz a fejlődése érdekében, az egészséges ételek, sport, szellemi fejlesztés mellett fontos arra is ügyelni, hogy tiszta levegő vegye körül. Ebben segítenek az  Daikin innovatív légtisztítói, amelyek az egyedülálló, Daikin által szabadalmaztatott „Streamer” technológiával bontják le a kórokozókat, vírusokat, pollent, penészt a levegőből, és hatástalanítják azokat. A Daikin légtisztítók további előnye, hogy a japán fejlesztésnek köszönhetően a szűrőit elég körülbelül 10 évente cserélni, azaz hosszan szolgálhatja a család egészségét.

Tisztítsd meg otthonod levegőjét, hogy ezzel támogasd családod egészségét! (x)
December 18-ig pedig bevezető áron rendelheted meg Daikin légtisztító készülékedet. Letisztult formájuk révén könnyen beleillenek otthonodba, működésük csöndes, így akár a gyerekszobában is állhatnak, így gondoskodva lurkód egészségéről játék és alvás közben is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top