nlc.hu
Család

Daruval emelték ki az elhízott férfit

Daruval emelték ki lakásából a kórosan elhízott férfit

Ehhez a komplex akcióhoz előtte el kellett bontani a férfi otthonának homlokzatát.

Francia tűzoltók daru segítségével és otthona homlokzata lebontásával emeltek ki kedden lakásából egy kórosan elhízott embert, aki már egy éve mozgásképtelen volt egy baleset nyomán. A mintegy 50 fős mentőegység – tűzoltók, rendőrök és orvosok – a dél-franciaországi Perpignan egyik házából mentették ki a 250-300 kilós férfit, aki egy éve kiesett az ágyából, és képtelen volt felkelni a földről – írja az MTI.

Daru munka közben (fotó: Pixabay)

Daru munka közben (Fotó: Pixabay)

Már tavaly decemberben megpróbálták kórházba szállítani őt, de a férfi nem akarta elhagyni az otthonát, mert attól fél, hogy elveszíti azt – mondta a mentőegységek egyik tagja. A tűzoltók először lebontották a kétszintes épület első emeletének homlokzatát, hogy hozzáférjenek a férfihez, majd egy nagy felfújható matracra emelték őt és egy gondolába helyezték, melyet daru emelt ki az épületből. Most hónapokig kórházi kezelésben részesítik, hogy megpróbálják lefogyasztani a beteget.

Olvasnál még a kóros elhízásról?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top