nlc.hu
Család

Szokatlan háziállat: Nobumitsu Murabayashi és Kajmán úr

Több mint 30 éve él együtt egy kajmánnal ez a japán család

Kajmán úr állítólag nagyon szelíd, amikor gazdájával sétálni mennek, még azt is hagyja, hogy gyerekek üljenek rá.

Lassan négy évtizede annak, hogy a Kure városában Nobumitsu Murabayashi beadta a derekát, és kisfia kérésére vett egy krokodilt egy állatkereskedésben. Akkor valószínűleg egyikük sem gondolta, hogy az óriási hüllő igazi családtaggá válik. Pedig így lett.

Kajmán úr ugyan a kétméteres hosszával és 45 kilójával sokak számára nagyon félelmetesnek tűnhet, de gazdája szerint a légynek se tudna ártani. Vagyis amikor egyszer fia még kicsi volt, akkor az állat megharapta, de azóta állítólag nagyon példásan viselkedik, gazdája teljesen megbízik benne.

És mivel a hatóságoktól engedélyt kapott rá, Nobumitsu Murabayashi néha sétálni is elviszi kedvencét, ami állítólag annyira jámbor, hogy azt is eltűri, hogy a gyerekek megsimogassák, sőt, ráüljenek. Amikor otthon vannak, a póráz természetesen lekerül Kajmán úrról,  szabadon mászkál a lakásban, és néha szívesen hűsöl saját kádjában. írja az OddityCentral.

Nobumitsu Murabayashi és Kajmán úr története nem egyedülálló, a thaiföldi Kanathip Nathip több mint 20 éve osztja meg otthonát egy krokodillal, egy indonéz család pedig egy 200 kilós aligátort tart.

(via Telex)

Nobumitsu Murabayashi és Kajmán úr.

Nobumitsu Murabayashi és Kajmán úr. (Fotó: Profimedia)

Szokatlan házi kedvencek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top