Család

Ajándékozd meg magad napi fél órával több szabadidővel! (x)

A házimunka oroszlánrészét a mosogatás teszi ki… de mi van, ha nincs hozzá kedvünk, vagy nincsen már hely számára a napi teendőlistánk első tizenhét helyezettje között?

Ajándékozd meg magad napi fél órával több szabadidővel! (x)
Beköszöntött a tél és habár időjárásunk még fél lábbal az őszben ragadt, szervezetünk már jól tudja, hogy fel kell készülnie a mínuszokra, el kell raktároznia az energiát ugyanúgy, mint ahogyan a szorgalmas mókusok begyűjtik az elemózsiát ínségesebb időkre. Ám mi nemcsak az energiát halmozzuk, hanem a mosatlant is. Óránként megéhezve, ráadásul az adventi hangulattól fellelkesülve elővesszük legszebb evőeszközeinket, különleges tányérokból falatozunk és legkedvesebb bögréinkből kortyoljuk a teát, hisz mindenféle szívmelengető apróságra szükségünk van, ha már „bezárkózva” kell töltenünk az ünnepeket. A konyhában töltött pillanatokról már sejtjük, később fontos emlékek lesznek: a szeretteinkkel közös, kalandos főzőcskézés, az alkotásunkért kapott dicséretek és végül a finom falatok elfogyasztása együtt a családdal, párunkkal, barátainkkal.

Utána pedig kicsit lepihenünk, tovább lebegünk ebben az elégedett érzésben vagy éppen visszatérünk égetően fontos feladatainkhoz… hoppá, de ki fog elmosogatni? Hátranézünk a vállunk fölött és hirtelen kedvünk támad eszméletünket veszteni az óriási mosatlan halom láttán. Ha elájulunk, legalább megússzuk a mosogatást, nem igaz?

Ajándékozd meg magad napi fél órával több szabadidővel! (x)
Mindannyiunk gondolataiban felbukkan néha az a bizonyos „bárcsak több, mint 24 órából állna egy nap”. Legyünk őszinték, a házimunka sok időt elvesz az életünkből, még ha magukra a feladatokra kellemes tevékenységekként tekintünk is. A mosogatás például átlagosan napi 30 percet vehet igénybe, éppen ezért a mai, modern háztartásnak fontos eleme a mosogatógép: a szorgalmas kis „házimanó”, aki leveszi vállunkról a terhet és hasznos percekkel, órákkal ajándékoz meg minket. A Somat pedig helyettünk is gondoskodik kedvenc edényeink tisztaságáról, miközben mi élvezhetjük a szeretteinkkel együtt töltött időt. A Somat mosogatógéptabletta megújult formulájának köszönhetően gyorsan feloldódva elvégzi munkáját és garantálja számunkra a tökéletes mosogatás eredményét. Így mi is több időt tölthetünk azzal, aki és ami igazán fontos!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top