Tökéletes ajándék karácsonyra: Mesekonyha – Hókifli (X)

hirdetés | 2020. December 22.

A gyerekeknek is van helye a konyhában, és a legtöbbször csak egy kicsit kell nekik segíteni, hogy el tudják végezni a rájuk bízott fontos feladatot, és végül büszkén, önbizalommal telve nézzenek rá a közösen elkészített ételekre.

Pajkos és Tréfa testvérek. Kutyatestvérek. A Dunakanyarban laknak gazdájuknál, a Nagypocakos Embernél, akinek boldogan őrzik a házát. Sok-sok élményben van részük, mindennapjaik boldogan telnek. Barátaikkal közösen élik meg nem mindennapi kalandjaikat. Egy nap épp őszbúcsúztató ünnepségre készülnek a barátaikkal, amikor egy uzsonnázó vaddisznócsaládba botlanak az útjuk során…

Pajkos és Tréfa kalandjai a legkisebbeket vezetik be a sütés-főzés örömteli világába, ahol nincsenek megoldhatatlan problémák, mindenkinek jut egy fontos feladat, és a végén finomság kerül az asztalra mindenki legnagyobb örömére. A kutyatestvérek és barátaik kedves, mesebeli világa könnyen belopja magát a gyerekek és a szülők szívébe is.

Bánfalvi Ildi mesekönyve, a Hókifli most karácsonyi akcióban 3490 forint helyett csak 2790, valamint a postai szállítás is ingyenes! Megrendelés a Mesekonyha.hu-n keresztül.

A kutyatestvérek nem csak hókiflit tudnak ám sütni! Kalandjaik a tavasz érkezésével folytatódnak, ezért érdemes feliratkozni a Mesekonyha Facebook-oldalára és Instagram-csatornájára is!

Exit mobile version