nlc.hu
Család

Történet melegszendvicsről

Ennyire kedves történetet melegszendvicsről még nem hallottál!

Letarolta az internetet a nő bejegyzése, miután elmagyarázta, miért harap bele mindig párja melegszendvicsébe.

Egy nő a közösségi oldalára töltött fel egy fotót egy zacskóba csomagolt szendvicsről, amiből hiányzik egy falat. Elmesélte, mi a története, amit mindenki imádott.

A nő elárulta, hogy férjével közel 41 éve házasok, és minden nap elkészíti az ebédjét. „Időnként csatlakoztam hozzá a munkahelyre, és ebédeltem vele. Egyszer megjegyezte, hogy az ebéd jobban ízlik, ha megosztja valakivel, akit szeret” – írta.

Szendvics története

Fotó: Getty

A feleség ezt hallva kitalált egy zseniális módot, amellyel férje munkanapját még különlegesebbé varázsolta. „Röviddel ezután, miközben egyik este csináltam a szendvicsét, kiharaptam belőle egy falatot, mielőtt eltettem volna. Amikor hazaért (jóval a mobiltelefonok előtt), megjegyezte, hogy valaki harapott egyet a szendvicséből. Mondtam neki, hogy mivel nem tudtam csatlakozni hozzá ebédelni, beleharaptam, így tudatva, hogy együtt ebédeltünk” – írta a feleség.

Isteni szendvicsreceptek:

via

(Nyitókép: Getty)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top