nlc.hu
Család

Életnagyságú Boris Johnson-figurát rendelt részegen

Úgy berúgott, hogy rendelt egy életnagyságú Boris Johnsont-figurát

Boris Johnson brit miniszterelnök életnagyságú kartonfiguráját rendelte meg részegen a nő, de egyáltalán nem bánja a dolgot.
Boris Johnson brit miniszterelnök

Túl sok ital után nem ritka, hogy az ember hülyeségeket csinál, legutóbb karácsonykor például egy férfi annyit ivott, hogy felvette a népszerű énekesnő, Céline Dion nevét. Az internetes rendeléseket sem érdemes részegen intézni, jó példa erre Jemma Harvey esete.

A 30 éves brit nő egyik nap egy csomagot talált az ajtaja előtt, de fogalma sem volt, mi lehet benne. Nem emlékezett rá, hogy rendelt volna valamit. Csak akkor kezdett derengeni neki valami, amikor kinyitotta a dobozt, és egy életnagyságú Boris Johnson kartonfigurát talált benne.

Jemma teljesen elfelejtette, hogy amikor virtuálisan kocsmázgatott a barátaival a Zoomon, túl sok bort ivott, és akkor rendelte részegen a brit miniszterelnök figuráját. A tévedés mégis jól sült el, a nő alig bírta abbahagyni a nevetést, ahogy meglátta a nem mindennapi rendelését. Sőt, egyáltalán nem bánja a 30 fontba (12 ezer forint) kerülő figurát, állítja, ez volt élete legjobb internetes vásárlása.

Jemma eleve kedveli Boris Johnsont, és azt mondja, a kartonfigura egy kis vidámságot hozott a járvány miatt búskomor hétköznapjaiba. A barátai viszont azt hiszik, Jemma teljesen megőrült, még Boris Johnson-os könyveket, pólókat is vettek neki karácsonyra.

A papír Boris csak különleges alkalmakkor kerül elő a szekrényből, mert a nő állandóan megijedt tőle. Mindig, amikor hazaért, azt hitte, betörő van a lakásában.

(Metro)

(Kiemelt kép: Leon Neal / POOL / AFP)

Részeg baklövések:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top