nlc.hu
Család

Kifizette az apja lakáshitelét a 24 éves srác

Kifizette az apja lakáshitelét, hogy korábban mehessen nyugdíjba

A Gloucestershire-ben élő Jamie Nylandnek sikerült úgy meglepnie az édesapját, hogy az a meghatottságtól könnyekben tört ki. A fia ugyanis hatalmas dolgot tett érte.

A 24 éves fiú, Jamie Nyland – aki a TikToknak köszönhetően kisebb sztárnak számít a maga 2,3 millió követőjével – bement az apja hálószobájába, és odaadta neki a háza kulcsát azzal, hogy most jött meg a bankból, és kifizette a házra felvett hitelét az utolsó pennyig – írta meg a LadBible.

@jamie.nyland

I can’t believe this 🥺

♬ Home - Edith Whiskers

Az apa, Richard alig hitt a fülének, és vissza is kérdezett, mire Jamie elmondta, hogy „Most már tiéd az egész ház. Esküszöm. Végigdolgoztad az egész életedet, most végre nyugdíjba mehetsz”. Ezután Richard erősködik, hogy ekkora ajándékot nem fogadhat el, de Jamie elismétli, hogy a dolog már megtörtént, el lett intézve. Richard pedig azt mondja, hogy „Te vagy a legjobb fiú, akit ember csak kívánhat magának”. Ezután pedig hozzáteszi, hogy „Ami az enyém, az a tiéd is, a végrendeletemben van, hogy ezt a házat te öröklöd majd tőlem”. A megható videó ölelkezéssel zárul, érdemes megnézni.

Megható pillanatok az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top