Család

Egy éves adag D-vitamin minden család számára ingyen – a norvég cég lenyűgöző kampánya (x)

A norvég cég egyedi, a 10. évfordulójukon indult kampányát azért hozta létre, hogy hozzájáruljon a magyarok immunitásának növeléséhez. Mint kiderült, csak minden tizedik magyar szervezetében megfelelő a D-vitamin-szint. Miért olyan fontos ez az embereknek? Hogyan lehet természetesen növelni a D-vitamin szintjét a szervezetben? Milyen étrend-kiegészítőket kell használnunk hiány esetén? És hogyan kapom meg az éves készletet ingyen?

Egy éves adag D-vitamin minden család számára ingyen - a norvég cég lenyűgöző kampánya (x)

A D-vitamin hatása a szervezetre már régóta ismert. Ezért a gyártók egymással versengenek az étrend-kiegészítők gyártásában. Azonban tudja, hogy miben különböznek? Ön tudatosan választ? A VitaSolaris D3 egy norvég cég, a Natural Pharmaceuticals terméke, amely már több mint kétmillió ügyféllel rendelkezik Közép-Kelet-Európában, és tíz éves tapasztalattal rendelkezik az európai piacon. Hát nem ez a legjobb ajánlás? Az étrend-kiegészítők Norvégiában készülnek. A norvégok a világ tíz leginkább jól-létben élő nemzete közé tartoznak. Tudják, mit kell csinálni, és hogyan kell csinálni, hogy jó állapotban maradjanak, és ki tudják élvezni az életet.

VitaSolaris D3 – 1 tabletta elég

Minden VitaSolaris D3 tabletta 2000 NE (50 μg) napfény-vitamint tartalmaz. A Natural Pharmaceuticals kampánya részeként kaphat egy 360 tablettás adagot ingyen, csupán 570 Ft postaköltség áron! Egy csomag egy éves adag vitamint tartalmaz, egy személy számára.

Nem egy, nem kettő, hanem hét oka az étrend-kiegészítő fogyasztásának!

Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) 7 egészségre vonatkozó állítást hagyott jóvá a D-vitaminra vonatkozóan, ami másképpen megfogalmazva hét okot jelez, amelyek meggyőzhetik a megfelelő D-vitamin-szintről való gondoskodásról. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, izomfunkció és a normál fogazat fenntartásához, valamint hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Szkeptikusok, akik úgy vélik, hogy egy tabletta nem tudja megváltoztatni az életüket, ki kell, hogy próbálják a VitaSolaris D3 étrend-kiegészítőt. Néha a probléma megoldása kéznél van, de néhány lépést kell tennie, hogy elérje azt.

Mi a különbség a D2 és A D3 között?

A D-vitamin étrend-kiegészítők között D2 és D3 jelölésű csomagokat is találunk. Melyiket válasszuk? A D3 jobb, bár szükségünk van mindkettőre.

A D2-vitamin a növényekben és a gombákban termelődik, és olcsóbb az előállítása. Ezért a D3-vitaminnál gyakrabban megtalálható az élelmiszer-címkéken. A D-vitamint a testünk termeli, amikor a bőr ki van téve a napnak. Leggyakrabban azonban, hogy törődjünk a bőrünkkel, fényvédőket használunk, amellyel létrehoznak egy akadályt, amely blokkolja a nap-vitamin termelését.

Ha D3-vitamint szeretnénk bevinni étrendünkön keresztül, a zsíros tengeri hal a legjobb választás. Sajnos a magyarok ritkán esznek halat. A Mezőgazdasági és Élelmiszer-gazdasági Intézet (2017) jelentése szerint évente 5,6 kg halat és tenger gyümölcseit fogyasztunk fejenként. Ez nem elég.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a D3-vitamin, ellentétben a D2-vitaminnal, jobban fel tud szívódni. A D-vitamin a VitaSolaris D3 étrend-kiegészítőben D3 formában található meg (innen a termék neve). Az étrend-kiegészítő gluténmentes, és színezékek nélkül állították elő.

Egy éves adag D-vitamin minden család számára ingyen - a norvég cég lenyűgöző kampánya (x)

Ki kaphat ingyenes csomagot?

Persze, sokan fogják keresni a csapdát a Natural Pharmaceuticals ingyenes D-vitamin ajánlatában. Ki ad bármit is ingyen, csupán postaköltség áron? És különösen egy egyéves készletet, és minden háztartásnak? Igen, ez a norvég cég egyedülálló kampánya, amely arra ösztönzi a magyarokat, hogy gondoskodjanak a szervezetükről. Az ötlet az, hogy elterjesztik az információt arról, hogy mennyire fontos a megfelelő D-vitamin szint fenntartása a szervezetben. A csomag célja, hogy ösztönözze az embereket, hogy gondoskodjanak magukról.

Magyarországon minden háztartás éves ellátást kaphat a VitaSolaris D3-ból. Az egyetlen költség az 570 ft-os postaköltség. A vállalat kizárólag csomagküldés útján juttatja el a terméket az ügyfeleinek; ezért díjat kell fizetni a csomag kézbesítéséért. Nem kell semmit előre fizetnie.

A VitaSolaris D3 mellett kapni fog egy 570 ft-ról szóló készpénzátutalási megbízást. Ez nem előfizetés. Nincs kötelezettség – a megrendelés nem jár további vásárlási kötelezettséggel. A kampányban van egy korlátozás – háztartásonként csak egy 360 tablettás csomag megrendelésére van lehetőség.

Hogyan juthat a VitaSolaris D3-hoz?

Mindössze annyit kell tennie, hogy látogasson el a www.vitaminingyen.hu honlapra, és töltsön ki egy egyszerű űrlapot. A cím és a kapcsolattartási adatok elegendőek. A megrendelés kevesebb mint egy percet vesz igénybe. Az ajánlat háztartásonként 1 rendelésre korlátozódik.

Érdemes azonnal leadnia a rendelését – ez egy egyedi ajánlat.

A bemutatott termék egy étrend-kiegészítő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top