nlc.hu
Család

Több mint 80 évesen házasodtak össze

66 év után talált újra egymásra az egykori szerelmespár

2020-ban azért történtek csodás dolgok is: például egymásra talált Florence és Fred.
Micsoda történet: 66 év után talált újra egymásra az egykori pár

Minden azzal kezdődött, amikor a 81 éves Florence Harvey úgy döntött, részvétet nyilvánít egy régi barátjának, Fred Paulnak, miután megtudta, hogy a férfi elveszítette a feleségét még 2019-ben.

Florence jól ismerte az érzést, őt 2017 novemberében hagyta magára a férje, Len Harvey, aki végbélrákban halt meg.

„A párod elvesztése utáni első év nagyon-nagyon magányos. Minden ünnep egyedül telik” – mondta Florence (81) a Yahoonak, hozzátéve, hogy legbelül tudta, Fred is hasonló fájdalmat és magányosságot élhet át, ezért döntött úgy, hogy felkeresi.

Arra viszont ő sem számított, hogy fél évvel később, 30 családtag előtt házasságot kötnek az ontariói Georgetownban.

„Nagyon szeretünk együtt lenni – áradozott a lapnak Florence. – Csodálatos, hogy nem vagyok magányos, és van valaki, akivel mindent megoszthatok” – tette hozzá a friss feleség.

De menjünk vissza kicsit az időbe, amikor először jártak egymással:

Szerelmük első felvonása tipikus tiniszerelem volt, 3 évig tartott, és azzal ért véget 66 évvel ezelőtt, hogy Fred elment a nővére esküvőjére, de onnan nem tért vissza. Hazafelé jövet ugyanis meglátogatta a fiú testvérét is, ám közben kifogyott a pénzből.

Mivel nem akart az apjától kérni a hazaútra, helyben vállalt munkát, és ott is ragadt.

A következő 60 évben elvesztették a kapcsolatot egymással – csak egy találkozón futottak össze, a szülővárosukban, jóval később, 1997-ben.

Ekkor már élték a saját életüket:  Florence tanárként dolgozott, és közben megismerte a későbbi férjét, Lent is, akivel összesen öt gyermeket neveltek fel.

Eközben Fred 1960 januárjában feleségül vette Helent, és 30 évig dolgozott a Peel kerületi iskola igazgatóságában, a feleségétől két gyereke született.

Több mint 66 év után, egy telefonhívást követően aztán újra találkozni kezdtek az egykori szerelmesek, és mindketten úgy érezték, hogy együtt kell lenniük. A családjuk először szkeptikusan fogadta a gyors házasságuk hírét, ám ma már mindenkit támogatja őket, hiszen látják, hogy valóban boldogok együtt.

Ezeken a képeken tisztán látszik, hogy mennyire.

Fotó: Pexels (A kép csak illusztráció)

Még több idős szerelmi történet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top