Család

Tudományos vlogger tesztelte az új Ariel AllIn1 mosókapszulák Purezyme technológiáját (x)

Hajlamosak vagyunk úgy gondolni, hogy számunkra az összes folt és szennyeződés látható. Legyen az a kirándulás után elkenődött fű a nadrágunkon, vagy egy gyors délutáni ebéd éktelenkedő színe a pólón.

De gondolhatunk csak a textíliákon éktelenkedő kávé, esetleg egy baráti este után feltűnő vörösbor foltra is. Van viszont egy más fajta szennyeződés is, ami a ruháinkra, ágyneműnkre rá tud tapadni. A forrása pedig nem a külvilág, inkább mi magunk vagyunk.

A ruhákon lévő szennyeződések 70%-a testünk által termelt szennyeződés és láthatatlan. Óránként legalább hatszázezer parányi hámdarabka hámlik le rólunk, ami évente mindegy 0,7 kilogramm súlyt tesz ki. [1] Ez felelős a háztartásban felgyülemlő por nyolcvan százalékáért is, így elkerülhetetlen, hogy a bőrünkről lehámló hámsejtek, a termelt faggyú, vagy az izzadtság egy része ne az ágyneműn, vagy a ruháinkon végezze. Az így okozott testről származó szennyeződés, nem kellő tisztítás után benne marad a szövetben, ott még több szennyeződést vonz magához, felhalmozódhat és a ruha elszíneződéséért, elsárgulásáért felelős.

A technológia fejlődésének köszönhetően ma már olyan mosószerek is könnyen elérhetőek, amelyek használatával megelőzhető a szabad szemmel nem látható szennyeződések felhalmozódása, és biztosítható a napjainkban egyre fontosabb higiénikus tisztaság. Ilyen az új Purezyme technológiával kifejlesztett Ariel Allin1 PODs mosókapszula, amely a szövet mélyére hatol, és ott feloldja a szemmel nem látható szennyeződéseket is.

Tudományos vlogger tesztelte az új Ariel AllIn1 mosókapszulák Purezyme technológiáját (x)

„Hová tűntek a foltok a zoknimról?”

Az új Purezyme™ technológia mögötti tudomány hátterébe, fejlesztésébe és tesztelésébe avat be minket Zsiros László Róbert, PhD, a Szertár projekt házigazdája, youtuber, edutainer, legfrissebb oktatóvideójában: https://www.youtube.com/watch?v=3LQnuBbPsHY&t=39s

A Szertár – Belépő az ismeretlenbe, egy kísérletező műhely és közösség. Nemcsak tudományos jelenségekkel kísérletezik, hanem azzal is, hogy milyen módszerekkel lehet a természettudományos, műszaki és matematikai világ bonyolult és nehezen érthető rendszeréből az érdekes vonatkozásokat kiszűrni és minél szélesebb közönség számára elérhetővé tenni.

„A jól megtervezett, megfontolt, precíz, néha monoton alapkutatások és a váratlan felfedezések együtthatásai ugyanúgy részei a felfedezés folyamatának. Ha a brit kutatók nem morfondíroztak volna azon, hogy vajon hogyan választják le magukat a tengeri algák felszínén élő baktériumok… akkor most nem lenne tiszta zoknim” – avat be minket Zsíros László a videójában.

Ariel Allin1 PODS Purezyme technológia = viszlát láthatatlan szennyeződések!

A P&G Ariel márkája már több mint 50 éve törekszik arra, hogy megkönnyítse a mosást, így teremtve több szabadidőt számunkra. Próbáld ki az Ariel Allin1 PODs Extra Clean Power változatát!

Gyermekektől távol tartandó! www.keepcapsfromkids.eu

Szeretnél többet megtudni a helyes és hatékony mosásról? Látogass el a https://www.everydayme.hu/markak/ariel#tips oldalra!

[1]  https://ng.24.hu/tudomany/2009/05/12/hatar_a_belso_es_a_kulvilag_kozott_a_bor/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top