nlc.hu
Család
Tudományos vlogger tesztelte az új Ariel AllIn1 mosókapszulák Purezyme technológiáját (x)

Tudományos vlogger tesztelte az új Ariel AllIn1 mosókapszulák Purezyme technológiáját (x)

Hajlamosak vagyunk úgy gondolni, hogy számunkra az összes folt és szennyeződés látható. Legyen az a kirándulás után elkenődött fű a nadrágunkon, vagy egy gyors délutáni ebéd éktelenkedő színe a pólón.

De gondolhatunk csak a textíliákon éktelenkedő kávé, esetleg egy baráti este után feltűnő vörösbor foltra is. Van viszont egy más fajta szennyeződés is, ami a ruháinkra, ágyneműnkre rá tud tapadni. A forrása pedig nem a külvilág, inkább mi magunk vagyunk.

A ruhákon lévő szennyeződések 70%-a testünk által termelt szennyeződés és láthatatlan. Óránként legalább hatszázezer parányi hámdarabka hámlik le rólunk, ami évente mindegy 0,7 kilogramm súlyt tesz ki. [1] Ez felelős a háztartásban felgyülemlő por nyolcvan százalékáért is, így elkerülhetetlen, hogy a bőrünkről lehámló hámsejtek, a termelt faggyú, vagy az izzadtság egy része ne az ágyneműn, vagy a ruháinkon végezze. Az így okozott testről származó szennyeződés, nem kellő tisztítás után benne marad a szövetben, ott még több szennyeződést vonz magához, felhalmozódhat és a ruha elszíneződéséért, elsárgulásáért felelős.

A technológia fejlődésének köszönhetően ma már olyan mosószerek is könnyen elérhetőek, amelyek használatával megelőzhető a szabad szemmel nem látható szennyeződések felhalmozódása, és biztosítható a napjainkban egyre fontosabb higiénikus tisztaság. Ilyen az új Purezyme technológiával kifejlesztett Ariel Allin1 PODs mosókapszula, amely a szövet mélyére hatol, és ott feloldja a szemmel nem látható szennyeződéseket is.

Tudományos vlogger tesztelte az új Ariel AllIn1 mosókapszulák Purezyme technológiáját (x)

„Hová tűntek a foltok a zoknimról?”

Az új Purezyme™ technológia mögötti tudomány hátterébe, fejlesztésébe és tesztelésébe avat be minket Zsiros László Róbert, PhD, a Szertár projekt házigazdája, youtuber, edutainer, legfrissebb oktatóvideójában: https://www.youtube.com/watch?v=3LQnuBbPsHY&t=39s

A Szertár – Belépő az ismeretlenbe, egy kísérletező műhely és közösség. Nemcsak tudományos jelenségekkel kísérletezik, hanem azzal is, hogy milyen módszerekkel lehet a természettudományos, műszaki és matematikai világ bonyolult és nehezen érthető rendszeréből az érdekes vonatkozásokat kiszűrni és minél szélesebb közönség számára elérhetővé tenni.

„A jól megtervezett, megfontolt, precíz, néha monoton alapkutatások és a váratlan felfedezések együtthatásai ugyanúgy részei a felfedezés folyamatának. Ha a brit kutatók nem morfondíroztak volna azon, hogy vajon hogyan választják le magukat a tengeri algák felszínén élő baktériumok… akkor most nem lenne tiszta zoknim” – avat be minket Zsíros László a videójában.

Ariel Allin1 PODS Purezyme technológia = viszlát láthatatlan szennyeződések!

A P&G Ariel márkája már több mint 50 éve törekszik arra, hogy megkönnyítse a mosást, így teremtve több szabadidőt számunkra. Próbáld ki az Ariel Allin1 PODs Extra Clean Power változatát!

Gyermekektől távol tartandó! www.keepcapsfromkids.eu

Szeretnél többet megtudni a helyes és hatékony mosásról? Látogass el a https://www.everydayme.hu/markak/ariel#tips oldalra!

[1]  https://ng.24.hu/tudomany/2009/05/12/hatar_a_belso_es_a_kulvilag_kozott_a_bor/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top