nlc.hu
Család

Elbeszélgettek a focisták feleségeivel Kisvárdán

A focistafeleségeken kérték számon a játékosok teljesítményét Kisvárdán

A Kisvárda sportigazgatója szerint a focisták párjai engedjék otthon aludni a férjüket, aki ne a kisgyerekkel egy szobában legyen, a nő pedig ne várja el azt, hogy éjszaka a futballista keljen fel a gyerekhez.
Focipálya

Révész Attila, az NB I-es Kisvárda sportigazgatója volt a vendég az M4 Sport magazinműsorában. Ezt bizonyára nem hozza lázba az nlc olvasóit, de Révész érdekes dolgokat mondott arról, hogyan próbálták meg javítani a focisták teljesítményét a feleségeik, párjaik révén.

A sportigazgató a közelmúltban leült beszélgetni a futballisták párjaival arról, ők hogyan tudnak hozzájárulni a Kisvárda sikeresebb szerepléséhez – írja a Nemzeti Sport.

„Korábban alkalmazott technikát vettünk elő azzal, hogy a feleségekhez, barátnőkhöz szóltam. Meghívtuk őket, beszéltem velük, és tőlük kértem számon a játékosok teljesítményét. Mindenkihez más hangon kellett szólni, de vállalták, hogy minden eszközzel a segítségünkre lesznek, és megértetik a párjukkal: nekik az elsődleges feladatuk az, hogy a pályán jó teljesítményt nyújtsanak. Részletekbe nem szeretnék belemenni a beszélgetéseket illetően, mert voltak olyan diszkrét kérdések, amelyekre a szájukat elhúzva válaszoltak, de a felelősségüket szerettem volna éreztetni velük. Jön a jó idő, és nem azt szeretnénk, hogy a kisgyerekeikkel és a kutyával a városban sétálnak majd és jól érzik magukat, hanem azt, hogy a férjüket otthon engedik aludni, akik ne a kisgyerekkel egy szobában legyenek, és ne várják el azt, hogy éjszaka a futballista keljen fel a gyerekhez, mert ez nagyon sok esetben előfordult. Úgyhogy arra szerettem volna a hölgyeket ösztökélni, gondolva itt elsősorban a külföldi játékosok párjaira, hogy ha szeretnének Magyarországon, ilyen jó körülmények között maradni, akkor nekik is feladatuk van, és a barátjukat, férjüket a legjobb állapotba kell hozni”

– idézte Révész Attila mondatait a Nemzeti Sport.

A műsorban 18:30-tól, majd 22:00-tól kerül elő a téma:

A Kisvárda sportigazgatója arról is beszélt, hogy a meccsek és edzések után a nők hagyják a focistákat pihenni, ne terheljék házimunkával őket.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pixabay/brokerx)

Focisták és feleségeik:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top