nlc.hu
Család

Magára maradt a hétgyerekes apuka, a hite segíti

Feleségét a 7. gyerek születése után vitte el a koronavírus – Zsoltot a hite segíti abban, hogy egyedül nevelje fel a gyerekeket

Kitti március 15-én, súlyos koronavírus-betegként, lélegeztőgépre kötve adott életet hetedik gyermekének, a kist Zentének, akit már nem láthatott és nem ölelhetett át. A koronavírus elvitte az asszonyt. Férjének, Zsoltnak most egyedül kell felnevelnie a hét gyereket.

A szentistváni Vas Zsolt jelenleg a felesége temetését intézi. Kitti március 15-én, lélegeztetőgépre kötve, császármetszéssel szülte meg hetedik gyermekét, a kis Zentét, és már soha többé nem tért magához. A gyereket nem láthatta, és Zsolt sem tudott tőle elbúcsúzni a szigorú járványügyi szabályok miatt még üvegfalon át sem, mivel a látogatás után karanténba kellett volna vonulnia. Az apa az összes gyereknek elmondta az igazságot, nem tarthatta titokban, így a gyerekek már mindent tudnak, nem kérdezgetnek róla. Gyerekeivel naponta imádkoznak Kittiért – számol be riportjában a Bors.

Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza tagjai vagyunk, és hitünk szerint örökre összetartozunk. Ezen Kitti halála sem változtat

– mondja a gyászoló férj. Zsolt jelenleg arra összepontosít, hogy összeszedje magát, és a gyerekei nevelésére tudjon fókuszálni. Szerencsére az autóipari munkáltatója is támogatja. A férfi azt tervezi, hogy két évig otthon marad Zentével, és jelenleg az anyósa segít neki a gyereknevelésben, de Zsolt ragaszkodik ahhoz, hogy ha a kisfia éjszaka felsír, ő keljen fel hozzá. Emellett a nagyobbakat is ellátja, főz és mos rájuk. Azt mondja, szerencsére van benne gyakorlata.

Legfrissebb híreink a koronavírus-járványról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top