nlc.hu
Család

Két eljegyzés is volt az esküvőn

Tönkretették a menyasszony nagy napját

Redditen panaszolta el egy csalódott menyasszony, hogyan lopták el a show-t előle a nagy napján.
esküvő

Mint leírta, 2020 februárjában jegyezték el és júliusban már az esküvőt szervezte, amikor legjobb barátnőjének a pasija megkérdezte tőle, hogy megkérheti -e a lány kezét az esküvőjén. „15 éve vagyunk legjobb barátok, ők 5 éve vannak együtt, így boldogan mondtam igent, hogy szívesen megosztom velük a nagy napomat.”

A Covid miatt amúgy is szűk körű esküvőn meg is történt a szép pillanat, amit a menyasszony és legjobb barátnője pasija együtt terveztek meg. De ezután jött olyasmi, ami már kevésbé tetszett neki. Az unokatestvére pasija  ugyanis odament a dj-hez és elkérte tőle a mikrofont, hogy ő is megkérje a barátnője kezét.

Amikor a menyasszony szóvá tette, az unokatestvér, annak párja és a nagynénje is teljesen kiakadtak rá, hogy mégis miért egyoldalú a dolog, hogy a legjobb barátnőjét meg lehet itt kérni, de a családtagját nem.

A kommentelők szerint a menyasszonynak igaza van abban, hogy egyrészt ő dönti el, mit szeretne az esküvőjén, másrészt az is különbség, hogy a legjobb barátnője párja előre megkérdezte, szólt neki.

(via)

(Kiemelt kép: Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top